~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 3 noiembrie 2011

OBSTACOLELE TE AJUTA SA URCI


"Voi ,negrest,v-ati gandit sa-mi faceti rau;dar Dumnezeu a schimbat raul in bine...sa scape viata unui popor in mare numar. (Geneza 50;20)

Profesorul de Studiul Bibliei,Warren Wiersbe, relateaza o povestire despre un baietas care isi conducea surioara mai mica pe o stanca abrupta de munte .Urucusul era greu ,pentru ca era multe stanci in cale .


In final ,fetita exasperata de urcusul greu i-a spus fratelui ei:"Aceasta nu-i o carare .Este toata numai stanci si bolovani"."Sigur",a spus el,"dar bolovanii sunt obstacolele care te ajuta sa urici".


Daca cineva a avut de trecut obstacole ,atunci acela a fost Iosif .Fratii lui il urau.A

fost vandut ca sclav A fost acuzat pe nedrept si aruncat intr-o inchisoare egipteana .Cu toate acestea a continuat sa se increada in Domnul si sa umble prin credinta .In loc sa-l faca sa se poticneasca ,greutatile au fost pentru el doar noi pasi in slujirea Domnului.


Si alti din Biblie au aratat aceeasi atitudine increzatoare :Avram ,Moise ,Samuel ,Ghedeon ,si Insusi Domnul nostru Isus Hristos .Pentru fiecare dintre ei,felul in care au implinit voia lui Dumnezeu a fost marcat de impotrivire ,greutati si dificultati.Dar ei n-au lasat ca acestea sa-i opreasca din cale.


Care este situatia ta ?Ai obstacole in cale ? Ai staci in drumul tau?Doresti sa abandonezi ?Intoarce-te spre Domnul pentru a primi putere ,harul si calauzirea care vin numai de la El .Ia-ti privirea de la dificultati si atinteste-ti-o asupra scopului ,pregatindu-te pentru a fi folosit de Domnul mai mult.


Dumnezeu nu a promis sa indeparteze toate stancile din calea ta ,dar a promis ca te va ajuta la fiecare pas al cararii tale .

Nu uita:"obstacolele te ajuta in urcare". -D.C.E.

Niciun comentariu: