~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 25 noiembrie 2011

DUMNEZEUL ORICAREI MINGIIERI



"Dumnezeul orcarui har ,care v-a chemat in Hristos Isus la slava Sa vesnica ,dupa ce veti suferi putina vreme ,va va desavarsi ,va va intari ,va va da putere si va va face neclintiti". ( 1Petru5:)

Cand David s-a intors din batalie ,gasindu-si casa arsa din temelii si familia luata prizionera ."Atunci David si poporul care era cu el au ridicat glasul ,si au plans pina n-au mai putut plange."(1Samuel 30-4) Insa apoi citim:"...David s-a imbarbatat sprijnindu -se pe Domnul Dumnezeul lui. "(1Samuel 30-6).



Dumnezeu sa ne dea harul de a ne sprijinim totdeauna pe Cuvantul Sau .Credinciosul se bucura stiind ca Dumnezeu vede toate lucrurile .El se bucura de calauzirea lui Dumnezeu ,care luminandu-i calea il pazeste de cadere .



Cat de placut trebuie sa fie pentru un om cand Domnul ii spune:"Te voi invata si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui ,si voi avea privirea indreptata asupra ta."(Psalmul 32-8)


Aceasta temelie ne face sa pasim neclintiti ,calauziti si luminati de Cuvantul lui Dumnezeu,pe drumul spre casa din ceruri ,sa ne despartim cu usurinta de cele lumesti si sa ne gandim cu drag la patria noastra cea de sus.



Si daca David s- a sprijinit pe Domnul Dumnezeul lui .Cat de precis este Cuvantul lui Dumnezeu si pentru noi.Pentru toti copiii lui Dumnezeu este o mare mangaiere ca Dumnezeu le cunoaste intristarea,lacramile ascunse si necazurile .



Calea credintei in aceasta lume este o cale presarata cu greutati si necazuri .Dar Dumnezeu si Tatal nostru este "...Parintele indurarilor si Dumnezeul oricarei mingiieri ,care ne mangaie in toate necazurile noastre...(2Corinteni1:3-4)

Niciun comentariu: