~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 13 noiembrie 2011

EXEMPLU RABDARI


"Dumnezeul rabdarii si al mingierii sa va faca sa aveti aceleasi simtaminte ,unii fata de altii,dupa pilda lui Hristos Isus ;pentruca toti impreuna ,cu o inima si cu o gura ,sa slaviti pe Dumnezeu,Tatal Domnului nostru Isus Hristos".

(Romani 15:5-6)


Viata cotidiana nu este simpla si nici usoara .Traim in aceasta lume Impreuna cu oameni care ne chinuesc si ne fac viata grea.Relatiile in familie ,problemele in serviciul nostru ne pot istovi.Devenim deseori atat de obositi incat ajungem cum se spune ,cu nervi la pamant.


Avem nevoie de rabdare ,pentru a nu fi doborati.De unde sa luam aceasta rabdare de nebiruit ?Domnul Isus Hristos din noi ,El care locuieste in fiinta noastra este un izvor inepuizabil de rabdare.


Prin credinta nestramutata ca Domnul Isus Hristos locuieste in noi si ca nu ne va lasa ,putem veni tot mai rabdatori si vom putea ajunge oameni care nu vom mai rosti nici un cuvant nepotrivit ,nici chiar impotriva unui om care se comporta deosebit de rau cu noi.


Vom deveni capabili sa nu mai murmuram si vom fi totdeauna de acord cu ceea ce ne da Dumnezeu ,cu alte cuvinte vom acepta voia lui Dumnezeu in viata noastra personala.Vom fi eliberati de acea gindire venita dintr-un cuget rau.


Vom invata ca totdeauna si peste tot sa fim in slujba Domnului Isus Hristos si permanent sa facem ce a facut El cand a trecut prin situatii asemanatoare starii prin care trecem noi.-Dumitru Cornilescu

Niciun comentariu: