~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 6 august 2011

O ZI LUNGA




Toate isi au vremea lor,si fiecare lucru de sub ceruri isi au ceasul lui. (Eclesiastul3:1)

Auzim adeseori spunandu-se :"Daca ar fi cateva ore in plus pe zi !Totus ,Dumnezeu face ca pmantul sa se roteasca la fiecare 24 de ore ,timp suficient ca sa facem totce ne cere El in fiecare zi.O problema poate fi si faptul ca nu punem pe primul loc lucrurile primordiale si ca incercam sa le facem pe toate.

Intr-un articol publicat de revista "Decision",Macxine Hancock isi aduce aminte ca dupa ce s-a publicat prima ei carte a intanlit o femeie care era sora medicala la o maternitate .Cu o gramada de micuti tragand de ea ,ea s-a uitat cercetoare la Maxine :

"Doamna !Probabil ca sunteti foarte ocupata !"a spus ea .Nu cred ca sunt mai ocupata ca dumneavoastra ,a raspuns Maxine:Cum de aveti timp sa le faceti pe toate ?a intebat femeia ."Simplu .Nu le fac pe toate.Fac prima data ce e mai important,"

"Si soarele s-a oprit, si luna si-a intrerupt mersul .Pana ce poporul si-a razbunat pe vrasmasii lui .Lucrul acesta nu este scris in Cartea dreptului?Soarele s-a oprit in miljocul cerului,si nu s-agrabit sa apuna,aproape o zi intreaga ." (Iosua 10:13)

In testul de azi ,Iosua porunceste soarelui si luni sa stea,astfel ca orele de lumina sa se prelungeasca ,Nu e de mirare ca Dumnezeu a raspuns prompt rugaciuni lui ,deoarce Iosua a vazut ca ziua zboara.


Uimitoarea minune sugereaza ca exista totdeauna timp suficient ca sa facem ceea ce ne cere Dumnezeu .O,El nu va adauga in mod supranatural ore la ziua noastra ,dar prin Cuvantul Sau si prin Duhul Lui cel sfant ne va arata ce sa facem si ne va da putere s-o facem.


Presiunile vietii ne tin mereu in alergare ?Poate ca ar trebui sa ne concentram din nou asupra prioritatilor.Poate ca incercam sa realizam prea multe si sa ne repartizam energiile unor scopuri gresite .Cand cautam prioritatile lui dDumnezeu ,zilele pe care ni le da El sunt suficient de lungi. -D.J.D.

2 comentarii:

Ellie spunea...

O buna amintire... sa facem ca Domnul Isus sa ia prioritatea in viata noastra...in totul. Celelalte lucruri sa fie pe al doilea loc. El sa ne ajute ca sa il honoram cu timpul nostru...

Iti doresc o zi plina bucurii in Domnul! El sa iti dea har sa poti scrii mai departe si sa te incurajeze...

Speranta spunea...

Ellie,multumesc pentru vizita ,si pentru cuvintele tale pline de incurajare.

Si eu gandesc la fel ca tine .Domnul Isus trebuie sa fie pe primul loc in viata noastra.El sa ne ajute, gandul ,varba ,fapta noastra sa fie placute Lui!Numele Lui sa fie laudat.

Multe binecuvantariiti doresc!