~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 1 august 2011

INVINGAND TEMERILE VIETII






"Nu te teme! Eu sunt Cel dintii si Cel de pe urma ,Cel viu .Am fost mort si iata ca sunt viu in vecii vecilor. (Apocalipsa1:17-18)


Nu te teme!Aceste cuvinte ale Salvatorului au venit totdeauna in intampinarea unei nevoi umane .Ceorge W.Truett,unul dintre cei mai mari predicatori din prima jumatate a secolului 20,a spusca experentile sale cu oamenii l-au facut sa predice tot mereu pe ceasta tema .

Odata a fost rugat sa predice la un colegiu de foarte buna reputatie.Cand Truett a intrebat ce tema sa aiba vorbirea sa,is-a spus ca majoritatea studentilor si-au formulatcererea astfel:"Vrem ca vizitatorul sa ne spuna cum sa invingem temerile.

Acesta este si azi strigatul inimii omenesti.Sunt timpuri cand tuturora ne este teama .Adesea credem ca ce mai mare teama a noastra este cea de moarte .Nu sunt sigur .Multi sunt coplesiti de teama de a trai.Se tem sa porneasca in viata .Se intreaba :"Voi reusi oare?"

Adolesenta insarcinata se intreaba :"Cum o sa le spuna parintilor ?"Cei stapaniti de droguri se intreaba:"Unde o sa ma duca acest viciu?"Conducatori de stat si oameni de afaceri ,prinsi in capcana propiilor lor greseli sau inselatorii se intreaba:"Cum o sa rabd rusinea ?"Si,din pacate,acesti oameni cuprinsi de teama incearca sa sfarseasca cu toate,deoarce nu cred ca pot da fata cu viitorul.Solutia nu este aceasta.

Domnul Isus e solutia El iti spune:"Nu te teme!"El te iubeste si a dovedit-o murind pe cruce pentru tine,platind pedeapsa pacatelor tale .El Si-a demostrat puterea invind dintre cei morti.Increde-te in Domnul Isus .


Vino la El cu toate ingrijorarile tale.Daca te increzi cu adevarat in El,te va ajuta sa invingi toate temetile vietii. -H.V.L.


Niciun comentariu: