~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 15 iunie 2011

DRUMUL SPRE TINTA




"Si Dumnezeu poate sa va umple cu har,pentruca ,avand totdeauna in toate lucrurile din destul ,sa prisositi in orice fapta buna." (2 Corinteni 9:8)

Oricine trebuie sa aiba o tinta in viata .Cu cat tinta este mai mare ,cu atat viata este mai frumoasa ,mai inaltatoare .Credinciosii sunt plin de bucurie ,pentru ca ei au o tinta precisa in viata care alearga cu tot elanul.


Aceasta alergare spre tinta nu este presarata intotdeauna cu flori pe cale .Poate cineva in apropierea noastra ,in familia noastra chiar,care ne amaraste mult viata .Ce greu este sa stai la un loc cu cineva care te dojeneste intruna ! Unii sunt atat de cicalitori ,ca nu este chip sa se debaraseze de aceasta pornire nesuferita


Nu este deloc usor pentru cineva sa traiasca in astfel de conditi ."Mai bine sa locuiesti intr-un pamant pustiu ,decat cu o nevasta cicalitoare si suparacioasa "

(Proverbe 21:19) Cine are a face cu oameni cicalitori ,peste masura este in pericol sa fie impedicat in alergarea spre tinta .


Dar cine stie ca Dumnezeu foloseste si astfel de situatii tocmai in vederea obiectivului pe care il avem de atins ,cine stie ca acestea nu sunt decat probe practice la care este supusa viata sa de credinta ,acela nu se va razvrati ,ci le va lua din mana Stapanului .

Noi nu putem schimba pe altii; singurul lucru pe care il

putem face este intelegerea lucrurilor si continuarea drumului spre tinta .

2 comentarii:

Ellie spunea...

Domnul Isus sa ne ajute ca sa il avem numai pe El ca tinta noastra. Sa ne uitam la Cel care a mers inaintea noastra...si simte cu noi.

Iti doresc o zi plina de har.

Speranta spunea...

Ellie, multumesc pentru vizita.
Si pentru cuvintele frumoase si pline de incurajare.

Domnul Isus ne va ajuta pe fiecare sa ajungem la locul pregatit de El!

Iti doresc mult har.