~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 27 iunie 2011

RAZBOIUL S-A TERMINAT !




" El a venit ca sa aduca vestea buna a pacii voua celor care erati departe ,si pace celor ce erau aproape ." (Efeseni 2:17)

In sfarsit ,se aplanase conflictul aprig dintre Nord si Sud .Cu toate ca soldatii care lupta in Razboiul Civil erau liberi sa se intoarca la familiile lor, un numar dintre ei au ramas ascunsi prin paduri, hranindu-se cu fructe de padure .


Ei ori nu au auzit ca s-a terminat razboiul ,ori nu au crezut .Au continuat sa traiasca in conditii mizerabile ,cand ar fi putut sa fie inapoi in confortul si siguranta caminelor lor .

Uneori se petrece la fel si pe taram spiritual .Domnul Isus Hristos a facut pace intre noi si Dumnezeu,murind in locul nostru .El a ispasit pedeapsa pacatului pe cruce .


Acceptand lucrarea jertfei Sale ,oricine poate fi iertat de Dumnezeul cel Sfant .Din pacate,multi oameni refuza sa creada vestea buna a Evangheliei si continua sa traiasca asemenea unor fugari spirituali .Si uneori crestinii-noi care ne-am pus increderea in Domnul Isus Hristos -traim aproape la acelas nivel .Ori din ignoranta ,ori din indaratncie ,nu ne bucuram de implinirea promisiunilor Cuvantului lui Dumnezeu .


Nu beneficiem de bucuriea si siguranta care ar trebui sa ne insoteasca salvarea Nu beneficiem de pacea si mangaierea care izvoresc din relatiea de Tata-fiu .Cu toate ca suntem obiectul iubirii Sale ,al purtarii Sale de grija ,a darurilor sale ,traim ca niste orfani!


Nu este suficient sa cunoastem promisiunile lui Dumnezeu .Trebuie sa le revendicam ca fiind ale noastre .

Traiesti departe de mangaierea si purtarea de grija a Tatalui nostru cel ceresc ? Vino acasa !Razboiul s-a terminat !-R.W.D.

Niciun comentariu: