~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 7 februarie 2011

O INIMA TARE

"Nadajduieste in Domnul! Fii tare ,imbarbateaza-ti inima si nadajduieste in Domnul!"
-
Da,nadejdea noastra sa fie in Domnul;El este vrednic de a fi nadejdea noastra si El nu va lasa sa fie dat de rusine ,sufletul care se increde in El.Dar asteptarea noastra sa fie fara teama(neclintita).Sa nadajduim ca Dumnezeu ne va da o mare izbavire si sa fim gata sa-l laudam pentru aceasta.
-
Fagaduinta care este in stare sa ne incurajeze este in miljocul versetului:"imbarbateaza-ti inima".Ea merge drept in punctul care are nevoie de ajutor ,in centrul fiintei noastre ,care este inima noastra.
-
Daca inima este sanatoasa ,totul va merge bine .Inima are nevoie de liniste si odihna si ea primeste acestea dupa ce va fi fost intarita .O inima tare ramane in liniste si incredere si raspandeste puterea sa in toata fiinta noastra.
-
Cine poate sa sa patrunda pina la izvorul ascuns al vietii ,adica pana la inima,ca s-o intareasca ,decat numai Dumnezeu,care a zidit-o Dumnezeu este plin de putere si poate sa dea aceasta putere la cei ce nu o au.
-
Fiti dar cu inima ,caci Domnul va va fae parte de puterea Lui ,astfel ca sa fiti linistiti in timpul furtunii si bucurosi in necaz.cel ce a scris aceste randuri poate sa spuna ca si David:
-
'Nadajduieste in Domnul ".El a facut acest lucru si ni-l spune si noua ,caci el a invatat dintr-o lunga si adanca experenta ca este bine pentru om ca sa nadajduiasca in Domnul.~C.H.SPURGEON~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce buna aminitire ca sa nadajduim in Domnul...caci atunci vom fi tari, Inima va fi vesela si vom putea lauda pe Domnul.

Domnul Nostru sa te binecuvanteze astazi cu mult har si o inima linistita in EL.

Speranta spunea...

Da,Dumnezeu este nadejdea noastra...
Cine poate sa patrunda la inima,ca sa o intareasca.Numai Dumnezeu care a zidit-o.

Dumnezeu este puterea care ne tine.

Sa fi binecuvantata de Domnul...
si mult har.