~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 17 februarie 2011

SA VEZI NEVOIA

"Ridicati-va ochi si priviti holdele,care sunt albe acum ,gata pentru seceris,
(Ioan 4:35)
-
Serviciul in micuta misiune din estul Londrei se terminase si un tanar medic era pe punctul de a inchide la plecare usa cladiri.In acel moment ,a observat ca un baietel se ascundea intr-un colt.
-
Doctorul i-a pus cateva intrebari,ca sa afle ca acest copil nu avea casa .Copilul i-a explicat ca dormea impreuna cu alti copii intr-o magazie de carbuni .Doctorul i-a cerut sa-i arate unde se afla acesti baieti,asa ca au luat-o de-a lungul unei strazi inguste,pana au ajuns la o spartura a unui zid .
-
"Cautati acolo.O sa-i gasiti "Dar magaziaera goala"Oh",a spus baietelul,"precis a venit politia si au plecat .Haideti cu mine .Am sa va arat unde sunt ".L-a condus pe doctor intr-o cladire invecinata Sub acoperisl de tabla veche dormeau 13 baieti -toti ai nimanui.
-
In noaptea aceea ,ochii tanarului medic crestin s-au deschis larg pentru lucrarea in miljocul acestor copii aflati in nevoi.In anii care a lucrat in acest domeniu ,el a influentat vietile a peste 80.000 de baieti si fete.
-
Acesta este un exemplu al unei mari nevoi fizice si spirituale care a ramas nesatisfacuta pana cand cineva n-a vazut-0 cu ochii lui. In calitate de crestin ,ne putem continua afacerile fara sa fim constienti de nevoile spirituale ale celor din jurul nostru .
-
Trebuie sa ne ridicam ochii si sa privim holdele ,pentru ca Domnul Isus a spus:"sunt albe acum gata de seceris." Sa-I cerem lui Dumnezeu sa ne faca deosebit de constienti de oamenii pierduti care ne intretaie calea in fiecare zi
-
El vrea sa ne foloseasca pentru a le arata dragostea Domnului Isus Hristos si vestea buna a Evangheliei .
Doamne,ajuta -ne sa vedem nevoile din jurul nostru!-P.R.V.

Niciun comentariu: