~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 16 martie 2024

"CEL CE V-A CHEMAT ESTE CREDINCIOS, SI VA FACE LUCRUL ACESTA."


 "Dumnezeul pacii sa va sfinteasca El insusi pe deplin; si: duhul vostru, sufletul vostru si trupul vostru, sa fie pazite intregi, fara prihana la venirea Domnului nostru Isus Hristos. Cel ce v-a chemat este credincios, si va face lucru acesta. (1 Tes5:23-24)

Cerul este un loc in care nu vom mai pacatui niciodata, si unde vom inceta sa ne supreaveghem permanent dusmanul neobosit, fiindca acolo nu vor mai exista ispite care sa ne prinda in lat.

Acolo, cei necajiti nu se vor mai sbuciuma, si cei obositi se vor odihni. Cerul este " o mostenire nesticacioasa si neintinata" (1 Petru 1:4). 

Este tinutul sfinteniei  desvarsite si, deci, a sigurantei desavarsite. Dar oare sfintii de pe pamant nu se bucura uneori de binecuvantarea sigurantei?

Invatatura Cuvantului lui Dumnezeu este ca toti cei  ce sunt uniti cu Mielul sunt in siguranta; ca toti cei neprihaniti isi vor tine cararea, si ca aceia care si-au incredintat sufletele Domnului Hristos afla in El un Ajutor credincios si neclintit.

Sustinuti de o asemenea doctrina, putem sa ne bucuram  de siguranta si pe pamant - nu de siguranta glorioasa care ne elibereaza de orice grija, ci de siguranta sfanta izvorita din fagaduinta Domnului Isus, care spune ca niciunul dintre cei care cred in El nu va pieri, ci vor fi acolo unde este El.

Credinciosule, sa meditam cu bucurie la invatatura perseverentei sfintilor si sa onoram credinciosia lui Dumnezeu printr-o incredere sfanta in El. Fie ca Dumnezeul nostru sa ne aduca acasa in siguranta prin Domnul Isus Hristos!

 Fie ca El sa te asigure ca numele tau este gravat pe palmele Sale,(Isaia 49:16) si ca El iti sopteste la ureche fagaduinta : " Nu te teme de nimic, caci Eu sunt cu tine" (Isaia 43:5

Priveste spre El , marele Garant al legamantului, credincios si adevarat, si leaga-te sa te prezinti si tu , cel mai slab din familia lui Dumnezeu, cu tot neamul ales. inaintea tronului lui Dumnezeu.

Intr-o asemenea contemplare ,vei bea din mustul de rodii inmiresmate ale Domnului si vei gusta din roadele minunate ale paradisului .Vei gusta toate bucuriile care incanta sufletul sfintilor de sus, daca poti crede cu tarie ca "Cel ce v-a chemat este crdincios si va face luctul acesta. {CHARLES H. SPURGEON}

Niciun comentariu: