~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 17 octombrie 2015

DRAGOSTEA SA, NU A NOASTRA.




















"Dragostea lui Dumnezeu fata de noi s-a aratat prin faptul ca Dumnezeu a trimes in lume pe singurul 
Sau fiu, ca noi sa traim prin El."( 1 Ioan 4:9)
      Doamne, iata ca acela pe care-l iubesti este bonlav.(Ioan 11:3)

Cand un crestin evlavios s-a imbonlavit grav,cativa prieteni apropiati s-au adunat in jurul patului sau de suferinta cerandu-I lui Dumnezeu sa-l faca bine din nou.

Ultimul care s-a rugat a amintit despre lucrarea plina de fidelitate a acestui om si s-a incheat rugaciunea cu cuvintele: "Doamne,Tu stii cat de mult Te iubeste acest om".

Dupa un moment de liniste, credinciosul bonlav i-a spus:"Stiu ca ai avut intentii bune,dar te rog nu mai pleda de pe aceasta pozitie pentru insanatosirea mea.

Cand Lazar a fost bonlav ,Maria si Marta au trimis dupa Isus,dar motivul n-a fost afectiunea acestuia
pentru Isus. Ele au spus: ,Acela pe care-l iubesti este bonlav".

Nu atasamentul meu slab si oscilant Ii atrage atentia,ci dragostea Sa desavarsita pentru mine este puterea mea constanta si speranta mea."

Acelas gand i-a fost imprimat puternic compozitorului de imnuri crestine Philip Bliss, intr-o zi dupa ce a terminat de cantat:"O,Il iubesc pe Isus".Aceste cuvinte sunt adevarate",a spus el."

Cu toate acesta ma simt vinovat ca am cantat atat de mult despre saraca mea dragoste pentru Cristos si atat de putin despre dragostea Sa fara margini pentru mine".

Drept rezultat,a scris o cantare care este foarte cunoscuta azi. Ea spune asa: "Sunt atat de bucuros ca Tatal ceresc/Ne spune de iubirea-I in cartea ce ne-a daruit./Lucruri marete eu in Biblie le citesc,/Dar cel mai maret e ca Isus m-a iubit".

Da ,cea mai mare mangaiere in viata sau moarte nu este ca noi Il iubim pe El,ci ca"El ne-a iubit"(1.Ioan 4:10) ~H.G.B.~

4 comentarii:

Vilhelm man spunea...

Un sfârșit de săptămână minunat și relaxant să ai!
Salutări de acasă din Romania!
Have a Wonderful Weekend!

Vilhelm man spunea...

Succes în ceea ce întreprinzi!
Doamne ajută!

Speranta spunea...

Multumesc!Si pe mine m-a incurajat gandul acesta. Dumnezeu poate si El ne ajuta pe fiecare. Sa ne incredem in dragostea Sa!

Speranta spunea...

Iti doresc o saptamana placuta si binecuvantata de Dumnezeu.Ma bucur ca iti face placere sa citesti ce postez pe blog. Dumnezeu sa te binecuvinteze!