~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 8 octombrie 2015

STUDENTUL SI SPARGATORUL DE PIATRA
"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ,ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica .(Ioan 3:16)

Un student credincios vestea mantuirea adusa de Mantuitorul pentru toti oamenii.Primise permisiunea sa tina chiar si unele evanghelizari in cladirea in care se tinea cursurile.

Intr-o zi a vazut pe un om mai in varsta spargand pietre. Studentul l-a intrebat daca obisnuieste sa mearga duminica sa asculte Evanghelia .Omul a raspuns ca nu merge.

"Daca spargi pietre doua ore in locul meu ,voi merge si eu sa te ascult." -"S-a facut ! a spus studentul plin de entuziasm si, dandu-si haina jos, a inceput lucru.

Curand batranul si-a dat seama ca studentul putea sparge pietrele la fel de bine ca si el.A vazut de asemenea ca studentul isi respecta intelegerea.

"Dar Eu o voi putea respecta?"Bombani batranul in sinea lui.Ar fi vrut sa scape intr-un mod onorabil ,dar nu stia cum sa faca.Dupa doua ore ,studentul a spus "Eu am terminat ce am promis." -Tu esti student si studiezi ,dar eu am uitat mai mult decat ai invatat tu...

Poti sa-ti spun de acum ce vei vorbi.Voi ,predicatorii,aveti o singura coarda de vioara: Credeti,pocaiti-va...

"Nu am auzit niciodata pe cineva sa explice ce este credinta.Daca-mi spui ce este credinta ,merg la adunarea de care spui",a spus spargatorul de piatra.

"Credinta",a spus studentul, "este a sparge pietre doua ore pentru cineva care a promis ca va veni la evanghelizare. Mi-a spus ca daca sparg pietre timp de doua ore ,va veni sa asculte predica de Duminica.Il cred si,daca este om de cuvant ,va veni acolo."

"Vrei sa spui ca daca eu Il iau pe cuvant pe Dumnezeu ,asa cum m-ai luat tu pe mine ,inseamna ca am credinta care mantuieste?"a intrbat batranul.

"Eu nu cunosc o astfel de credinta mantuitoare decat a-L crede pe Dumnezeu pe cuvant.Dumnezeu spune ca oricine crede in Fiul Sau va fi iertat de orice pacat.Simplu de tot ! Cand credeti in Hristos ca Mantuitorul dumneavoastra personal,sunteti iertat si indreptatit",a spus studentul

Daca eu cred ca Isus a murit pentru pacatele mele ,voi fi iertat si indreptatit in fata lui Dumnezeu?"a intrebat spargatorul de piatra. "Dumnezeu afirma acest adevar si El respecta ceea ce promite,indiferent daca noi credem sau nu."

Batranul a ramas uimit de simplitatea credintei.`~Samanta buna~

Niciun comentariu: