~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 6 aprilie 2013

JUDECATA SUPREMA



"Caci toti trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata al lui hristos,pentru ca fiecare sa-si primeasca rasplata dups binele sau raul ,pe care-l va fi facut cand traia in trup. "(2 Corinteni 5 :10 )

Pavel spune ca noi toti ,predicatori si ascultatori deopotruva ,"trebuie sa ne infatisam inaintea scaunului de judecata al Domnului Cristos".Daca inveti sa traiesti in lumina pura si stralucitoare a Domnului Cristos aici si acum,judecata te va face in final sa te bucuri de lucrarea lui Dumnezeu in tine.

Traieste avand mereu in fata ochilor scaunul de judecata al Domnului Cristos si umbla acum in lumina sfinteniei pe care ti-a dat-o .Un gand rau in legatura cu un alt suflet va da prilej diavolului ,indiferent cat esti de sfant.

O singura judecata carnala ,si rezultatul va fi iadul in tine.Adu-o imediat la lumina si marturiseste :"Dumnezeul meu ,sunt vinovat in aceasta privinta."Daca nu faci asta ,inima ta se va impietri tot mai mult.Pedeapsa pacatului este adancimea in pacat .

Nu numai Dumnezeu a pedepsit pentru pacat ;pacatul insusi se consolideaza in cel pacatos si rasplateste cu varf si indesat.Nici o lupta sau rugaciune nu te va ajuta sa te poti opri din a mai face anumite lucruri,iar pedeapsa pacatului consta in aceea ca, treptat ,ajungi sa te obisnuiesti cu el si nu mai stii ca este pacat.

Nici o putere in afara de Duhul Sfant nu poate schimba consecintele inerente ale pacatului.

"Dar daca umblam in lumina dupa cum El este in lumina."A umbla in lumina inseamna pentru multi dintre noi a umbla dupa standardelepe care le-am stabilit pentru alte persoane.Fariseismul cel mai cumplit de astazi nu este ipocrizia,ci irealitatea inconstienta. ~Oswald Chambers~

Niciun comentariu: