~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 12 aprilie 2013

DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU...



"Apele mari nu pot sa stinga dragostea si raurile n-ar putea s-o inece ;de ar da omul toata averile din casa lui pentru dragoste ,tot n-ar avea decat un profund dispret."(Cantarea Cantarilor8:7)

Cat de minunat este acest adevar si cat de bine se potriveste el dragostei lui Dumnezeu in Hristos Domnul nostru!Cat de perfect s-au probat acestea in binecuvntatul Domn al gloriei ,prin faptul ca S-a oferit pe Sine Insusi pe calvar pentru gloria lui Dumnezeu si pentru binecuvantarea infinita a multor suflete pretioase!

Toti apreciem dragostea care ni se arata,fie ca lasam ,fie ca nu lasam sa se vada acest lucru!Dumnezeu Si-a aratat marea Lui dragoste fata de omenirie in Cel mai minunat fel,insa cei mai multi nu doar ca esueaza in a o apreciea ,ci,in mod ciuat ,chiar cand aceasta le este prezentata ,ei o resping.

Cum Si-a aratat Dumnezeu dragostea fata de noi?"Dumnezeu Isi arata propia Lui dragoste fata de noi prin aceea ca,pe cand eram noi pacatosi ,Hristos a murit pentru noi"(Romani5:8).Aceasta dragoste a    fost incercata ,probata, si dovedita a fi uimitoare.

Domnul Isus a fost luat de oameni rai, supus la abuzuri crude ,bajocorit, dispretuit,scuipat expus "valurilor nelegiuirii",dar dragostea Lui nu s-a stins,caci El a putut spune din adancul inimii"Tata iarta-i caci nu stiu ce fac"
Iar cand a trebuit sa indure suferinte mult mai mari decat acestea,parasit de Dumnezeu pentru ca a purta pacatele noastre ,nici atunci dragostea Lui nu s-a stins sub apele cele multe ale judecatii.

Intr-adevar ,ceea ce L-a facut pe El sa ia asupra Sa toate acestea a fost dragostea,si aceasta pentru ca Dumnezeu sa poata fi glorificat ,iar pacatosii,salvati din pacatele lor.Poate o astfel de dragoste sa fie cumparata cu vreun pret?Niciodata!

Aceasta dragoste curge in mod liber din inima Domnului catre toata omenirea.Daca cineva si-ar da toata averea sa cumpere aceasta dragoste, Domnul ar dispretui cu totul chiar si gandul de a  primi un astfel de pret pentru dragostea Sa .

Acest lucru ar fi similar cu unul care ofera doi centi pentru a plati un serviciu de miliarde de dolari- serviciu de care a avut parte doar dragostea pura si din bunatatea celui care i l-a facut!Sa nu-L tratam niciodata pe Domnul gloriei in acest fel!~L.M.Grant~

Niciun comentariu: