~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 28 aprilie 2013

CITESTE BIBLIA

 


"Cercetati Scripturile ,pentru ca in ele aveti viata vecinica, dar tocmai ele marturisesc despre Mine."
~Ioan 5:39~

Trebuie sa "traiesti" cu un verset pana cand acesta prinde radacina in tine si incepe sa creasca.Fluturi strabat mai mult spatiu ,dar albinele strang mai multa miere .Uneori trebuie sa ramai asupra unui verset mai multa vreme pana vei extrage mierea .Dumnezeu poate lucra intr-un domeniu din viata ta mai multe saptamani sau luni.

Este nevoie de timp pentru a schimba trasaturile de caracter.Noile obiceiuri si moduri de a gandi nu se formeaza intr-o zi. Nu te pacali singur cu faptul ca citesti un anume adevar se va produce o schimbare instantanee.Adevarul trebuie aplicat ,iar acesta cere timp!

Rick Warren scrie:"Odata partea mea practica era sa lucrez la calitatea sensibilitatii.A durat mai multe luni pana cand Dumnezeu a zidit-o in viata mea.A trebuit sa inteleg modul in care calitatea aceasta se leaga de toate domeniile vietii mele.El m-a tot pus in situatii in care eram tentat sa fac exat pe dos- sa fiu insensibil.

Poate El va face la fel cu tine, Poate Dumnezeu te va invata sa-i iubesti pe oameni punandu-te in miljocul unor oameni neiubitori.Poate va trebui sa inveti rabdarea in timp ce expermetezi iritare si sa inveti pacea in miljocul haosului.Vei descoperi atunci cum sa ai bucurie chiar in vremuri de tristete si de incercare.

Trebuie sa intelegi ca Dumnezeu doreste sa zideasca o calitate pozitiva in viata ta,El trebuie sa te faca sa te intanlesti cu situatii in care sa alegi sa faci ceea ce trebuie in loc sa-ti urmezi inclinatiile firesti"Marele test ar fi:""Cum ma va ajuta aplicarea acestui verset la situatia mea ca sa devin mai mult asemenea Domnului Isus?"
~Meditatii zilnice~

Niciun comentariu: