~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 24 decembrie 2012

MAREA BUCURIE



" Dar ingerul le-a zis: "Nu va temeti :caci va aduc o veste buna ,care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astazi in cetetea lui David ,vi s-a nascut un Mantuitor, care este Hristos Domnul." ~Luca 2 :10- 11 ~

O fetita dintr-un cartier sarac a fost adusa intr-o zi de Craciun lntr-un spital crestin.Ea a auzit acolo istorisindu-se despre ISUS si s-a umplut de bucurie .
-Ah,ce zile frumoase voi petrece aici,spuse infirmierei fetita.Dumneavoastra stiati ca s-a nascut Domnul Isus?
-Da,desigur!
-Stiati? nu se vede!
-De ce, Infatisarea mea nu este potrivita?intreaba infirmiera putin tulburata.In felul acesta ,infirmiera a inteles ca fata ei posomorata contrazicea marea bucurie a nasterii Mantuitorului,pe care se cuvenea s-o exprime.

Crestini,este de ajuns sa patrunzi in unul din miljoacele de transport in comun pentru a citi pe multe fete obosite ,tristetea si ingrijorarea,ce provin din faptul ca sarbatoarea nasterii Mantuitorului a devenit numai motivul mancarii si al bauturii!

Nu trebuie sa ne comportam asa !Dumnezeu uraste unirea sarbatorii cu nelegiuirea Nasterea Domnului Isus ar trebui sa fie prilejul cugetarii la dragostea Sa fata de noi oameni.~Samanta buna~

Niciun comentariu: