~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 20 decembrie 2012

MANTUITORUL LUMII



"Si a nascut pe Fiul ei cel intai nascut,L-a infasat in scutece si l-a culcat intr-o iesle ,pentru ca in casa de poposire nu era loc pentru ei." ~Luca 2:7~

Asa relateaza Biblia despre nasterea Domnului Isus,a Mantuitorului Lumii. Pentru toti ceilalti era loc in casa de poposire ,numai pentru Domnul,nu . Asa cum a fost la nastereaLui ,asa a fost in intreaga Lui viata pe acest pamant: nu a fost loc pentru  El .

"A venit la ai Sai ,si ai Sai nu L-au primit (Ioan 1:11) .El a spus:Vulpile au vizuini,si pasarile cerului au cuiburi;dar fiul omului n-are unde-Si adihni capul "(Matei 8:20) .Pe acest pamant ,El a gasit numai o iesle, o cruce si un mormant.

Acea casa de poposire din Betleem este o imagine a inimii omului.Ea este imaginea inimii tale,drag cititor,daca nu este inca  locuinta lui Dumnezeu ,daca nu a devenit templu al Duhului Sfant!In inima omeneasca este loc pentru tot.

Cate dorinte si planuri nu umplu inima si ocupa tot locul !Chiar si pacatul cu placerile lui  necurate si cu toata murdaria are intrare libera si se poate dezvolta acolo.Numai pentru Unul nu ai loc in inima ta:pentru Domnul Isus ,care sta la usa si cere sa-L lasi sa intre .

El doreste sa-ti umple inima cu pace si cu bucurie .El doreste sa o transforme intr-o locuinta a lui Dumnezeu in duhul.De cate ori n-a batut si la inima ta!nu vrei sa-i deschizi  in sfarsit ? El te va face fericit! ~Samanta buna~

Niciun comentariu: