~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 10 mai 2012

CUM SA AI O ZI BUNA



"Caci despartiti de Mine nu puteti face nimic." ~ Ioan 15:5 ~

Poti schimba cursul unei zile in care Satan si-a facut planuri in ce priveste viata ta,petrecand timp cu Domnul ,mai ales cand simti in tine o atitudine sau un comportament care nu seamana cu al Hristos.Domnul Isus a spus :"Despartiti de Mine ,nu puteti face nimic"(Ioan 15:5)pe de alta parte , "pot totul in Hristos care ma intareste" Filipei4:13 ).

Sentimentele negative sunt ca niste musafiri nepoftiti intr-o casa : Cel mai rau lucru pe care poti face este sa-i inviti inauntru.Poate nu vei reus isa le stapanesti prin propia-ti putere ,dar daca esti in cautarea ajutorului lui Dumnezeu,El te va ajuta sa mergi pe caile lui,nu dupa emotiile si perspectiva ta negativa ."Dar daca ma jigneste cineva?"

Biblia spune ca nu trebuie sa fii prea sensibil sau usor de ranit .De fapt,ni se porunceste sa-i iertam pe cei ce ne gresesc si sa nu lasam situatia sa se inrautateasca.Uneori dorim sa iertam si sa facem  ce este bine ,dar ni se pare dificil .De cele mai multe ori cel mai bun lucru este cel mai greu ,nu cel mai usor.Atunci trebuie sa te rogi si sa-L lasi pe Dumnezeu sa-ti vorbeasca prin Cuvantul lui .Doar atunci vei gasi puterea de a face ceea ce este bine.

Tine minte ,esti intr-un razboi ,iar lupta incepe in momentul in care iti deschizi ochii in fiecare dimineata .Pentru a castiga ,"intariti-va in Domnul si ...imbracati-va cu platosa neprihanirii ,avand picioarele incaltate cu ravna Evangheliei paci...luati scutul credintei ...Luati si coiful mantuirii si sabia Duhului ...Faceti in toata vremea ...tot felul de rugaciunisi cereri.Vegheati la aceasta ,cu toata staruinta " ~ Efeseni  6;10-20~ ~Bob GASS~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce frumoasa amintire ca sa ne bizuim pe Domnul... caci mi putem face nimic fara El. E bine sa privim sus... caci de la Domnul vina ajutorul, sa putem traii pentru El si sa il slavim in orice facem.

Iti multumesc mult pentru tot ce scrii... Caci se vede cat de mult il iubesti pe Domnul Isus. Si prin tot ce scrii aduci slava numele Lui!

Speranta spunea...

Multumesc mult, pentru vizita. Si pentru cuvintele pline de incurajare.

" Dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu ,care ne da biruinta prin Domnul nostru Isus Hristos !"