~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 29 mai 2012

MANGAIERE IN INCERCARE



"Dumnezeu o ajuta la revarsatul zorilor" ~Psalmul 46:5 ~

Cand viata ta se intoarce dintr-odata "cu susul in jos",adu-ti aminte ca planurile lui Dumnezeu pentru viata ta nu s-au anulat.Cand simti ca nu mai este cale de scapare,iata cateva lucruri pe care sa ti le amintesti.

Uita-te la rau."Este un rau,ale carui izvoare inveselesc ... "(Psalmul 46:4) In simbolistica  Vechiului       Testament,raurile reprezinta ajutorul lui Dumnezeu in orice nevoie.Cand orice sursa omeneasca de ajutor pare sa fi secat,nu te teme,uita-te la rau.

Uita-te la cetate,Dumnezeu si-a asezat "...cetatea lui Dumnezeu,sfantul locas al locuintelor Celui Prea Inalt"(Psalmul46:4) chiar in miljocul problemelor tale.Cetatea lui Dumnezeu,simbolul prezentei si puterii Sale,garanteaza ca El este in control si ca va restabili pacea si oridinea in lumea ta tulburata.

Uita-te la semnele prezentei lui Dumnezeu. Dumnezeu o ajua in revarsatul zorilor "(Psalmul 46:5) Zori zilei,simbolul unui nou inceput, iti da increderea ca dupa aceasta vreme tulbure de incercare,va veni o noua zi."Bunatatile Domnului nu s-au sfarsit, indurarile Lui nu sunt la capat,ci se inoiesc in fiecare dimineata.Si credinciosia Ta este atat de mare!"(Plangerile 3:22-23).

"Vino...priveste lucrarile Domnului"(Psalmul 46:8)Cand revezi faptele minunate ale lui Dumnezeu, credinta ta creste si iti aduci aminte ca El este "acelas ieri si azi si in veci !(Evrei 13:8)Daca a avut grija de tine atunci,El va avea grija de tine si acum.Uitate la Dumnezeu si primeste pacea.Daca te increzi in temeliea incercata a puterii si credinciosiei Sale,poti trai conform versetului:"Opritiva, si sa stiti ca Eu sunt Dumnezeu"(Psalmul 46:10) ~Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi~

Niciun comentariu: