~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 20 februarie 2012

CONSTRUIESTE DIN NOU - DAR MAI SUS



"El face rana si tot El o leaga ;El raneste si mana Lui tamaduieste . ~ Iov ~ 5:18 ~


Renumitul pastor si autor A.J.Gordon ( 1836-1895)a observat ca daca distrugi cuibul unei vrabii,pasarea aceasta mica il va construi din nou in acelas loc .Totus ,daca ii strici cuibul de cateva ori ,pasarea va cauta un loc nou cuibului - unde va fi mai putin vulnerabil.

Gordon a oservat apoi ca crestinii nu sunt totdeauna atat de intelepti.Ei isi cladesc fericirea si speranta pe valorile acestei lumi,pentru ca sa le vada apoi tot mereu "demolate ".Apoi ,dupa fiecare perioada scurta de lacrami,ei incep din nou sa  construiasca in acelas mod .
Nu-si dau seama ca, prin dezamagirile lor ,Domnul ii cheama sa-si puna increderea in El  - sa priveasca spre cer.

Domnl nu este multumit de crestinii care nu invata din dificultatile si falimentele vietii .El ne tulbura astfel ,ca sa nu stagnam in viata noastra spirituala .Vrea sa ne maturizam ,sa devenim mai asemanatori cu Domnul Isus Hristos.Scopul Lui final este ca sa ne gasim pace si credinta in El .

Credinciosule ranit ,nu cumva impietrirea inimmi si indifrenta spirituala te-au impedicat sa inveti din greselile
de pana acum?Nu face ca Dumnezeu sa fie tot mereu nevoit sa repete procesul de daramare .Invata de la vrabie. Construieste mai sus!~H.G.B.~ 

2 comentarii:

Ellie spunea...

Domnul Isus sa ne ajute sa nu facem aceleasi greseli mereu,...este usor sa uitam, dar este mult mai bine sa invatam de la ele si sa crestem . Sa fim asemanatori LUI.

Iti doresc o saptamana plina de har!

Speranta spunea...

Din dificultatile si falimentele vietii.Sa invatam ...sa construim
dar mai sus.

Dumnezeu este ajutorul nostru!

Si eu iti doresc o saptamana plina de har si bucurii!