~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 13 februarie 2012

O PROMISIUNE DUBLA


"Domnul da tarie poporului Sau .Domnul bnecuvinteaza pe poporul Sa cu pace ."~Psalmul 29:11~


Psalmul 29 a fost numit "psalmul furtunos".El descrie ape vijelioase ,bubuitul tunetului ,trosnetele flacarilor de foc si caderea marilor cedri ai Libanului.apoi versetul 11.Este ca un curcubeu in nori ,o liniste dupa furtuna -aducand pace si tarie oamenilor lui Dumnezeu .Adevarul Lui poate deveni o realitate in marile crize ale vietii.

In 1555,Nicola Rideley a fost ars pe rug din cauza ca-l marturisise pe Domul Isus Hristos .In noaptea dinaintea excutiei ,fratele lui s-a oferit sa stea cu el in celula inchisori pentru a-i fi alaturi si a-l mangaia.Nicholas l-a refuzat,spuand ca vrea sa se culce si sa doarma linistit,asa cum a facut-o intreaga viata .

Deoarce cunostea pace lui Dumnezeu,el s-a putut odihni in puterea mainilor eterne ale Domnului pentru purtarea Lui de grija .Si noi putem face la fel!

Dumnezeu ne da putere in acele vremuri cand suntem slabi si fricosi .El ne-o da in fiecare zi si in orice dificultate .Dumnezeu ne da si pace care ne pazeste usa inimi in miljocul marilor prapaduri si incercari .Asa cum a spus Apoastolul Pavel in Filipeni 4::7,ea este pacea care intrece orice pricepere.

Esti in dificultati -divort,pierderea cuiva drag ,o criza de natura fizica sau psihica?Incredinteaz-o in mana Domnului.Vei avea multe zile de incercare ,dar El iti va da putere sa-ti continui drumul cu pace pentru a-ti mangaia sufletul .Cere-I aceasta promisiune dubla din Psalmul 29:11,ca sa fie a ta ~P,R.V.~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce mangaiere avem... caci Domnul Nostru Isus totmereu ne vine in ajutor ...si cand santem fricosi si cand santem slabi. El este taria noastra!

Frumoasa intamplare....

Imi place tare mult cum scri versete. poezi, intamplari, etc... care ne aduce privirea spre cer.

Domnul Isus sa te binecuvinteze!

O zi plina de bucurii iti doresc....

Speranta spunea...

Ellie, multumesc mult pentru vizita si pentru cuvintele pline de incurajare...

Domnul Isus sa te binecuvinteze!

Si tu sa ai o saptamana plina de bucurii...