~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 27 ianuarie 2010

AI NEVOIE DE PUTERE ?

"...dar ceice se incred in Domnul isi inoiesc puterea.(Isaia 40:31)

De obicei Dumnezeu nu ne spune cum ne va raspunde la rugaciuni si nici cand .Dar celor care se incred in El le promite un lucru -putere.Cuvantul "a se increde"din acest verset ne trimite la imaginea unui cuvant evreiesc folosit la fabricarea sforii.

Fiecare sfoara este la inceput un fir de ata ,si fiecare fir adaugat ii sporeste rezistenta .Asa ca de fiecare data cand te increzi in Domnul adaugi inca un fir la sfoara ta;devii tot mai puternic si tot mai capabil sa rezisti .

Te simti astazi de parca ai atarna de un capat de ata ?Petrece mai mult timp in prezenta lui Dumnezeu si in Cuvantul Sau si priveste cum ata se trasnforma intr-o funie .Asteptarea nu este intotdeauna pasiva ,uneori este activa ,asemenea situatiei in care astepti un client asigurandu-te ca nevoile lui sunt implinite ,in acest caz,asteptarea nu este o pozitie ,ci o focalizare.

Biblia spune :"Celui cu inima tare Tu-i chezasuiesti pacea ,caci se incred in Tine
(Isaia 26:3)"Fie ca stai in rugaciune in prezenta Lui sau ca implinesti voia Lui in mod activ,ai parte de siguranta data de Dumnezeu ca puterea ta va fi innoita .

Daca te afli la capatul puterii,bazeazate pe aceste trei promisiuni .
1)Nadajduieste in Domnul!Fii tare ,imbarbateaza-ti inima ,si nadajduieste in Domnul"(Psalmul 27 :14 );

2)"Da,suflete incredete in Dumnezeu ,caci de la El imi vine nadejdia "(Psalmul 62:5) Cum se uita ochii robilor la mana stapanilor lor ...asa se uita ochii nostri la Domnul Dumnezeul nostru "(Psalmul 123:5)Ai nevoie de mai multa putere ?Incredete in domnul!
Preluat din Cuvantul lui Dumnezeu
meditatii zilnice

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce buna amintire sa ne incredem si sa ne bizuim in Domnul!

Speranta spunea...

Da inima noastra isi gaseste bucuria in Elcaci avem incredere in Numele Lui cel Sfant