~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 7 ianuarie 2010

SLUJESTE-L PE DUMNEZEU IN ORICE SITUATIE

"Duhul omului il sprijineste laboala"

David Robin era profesor de medicina la Universitatea Vonderbilt .La varsta de patruzeci si sase de ani a fost diagnosticat cu boala Lou Gehirig .Stia ce se va intampla.Intepenirea picioarelor ,opoi slabiciunea ;paralizarea membrelor inferioare si apoi a celor superioare.

In cele din urma trupul nu se va mai supune comenzilor .Putea sa formeze cuvinte cu mare dificultate si in cele din urma deloc .Si-a perdut abilitatea de a-si trata pacientii si nu mai putea merge sa lucreze la spital .

Ar fi putut avea o cariera academica stralucita ,acum nu mai putea nici macar sa intoarca paginele unei carti .Dar era un lucru la care nu putea renunta ;duhul sau !

Intr-o zi a auzit de la un coleg medic care avea si el boala Lou Gehirig despre un computer care poate fi operat printr-o singura apasare de buton .Acel buton putea fi actionat de oricine ,oricat de tare ar suferi fizic ,dar care mai pastra functia unui singur grup de muschi .

David Rabin mai avea inca sufienta putere intr-o parte a corpului ;sprincenele !In urmatori patru ani el s-a folosit de acestea ca sa vorbeasca cu familia lui ,sa spuna glume ,sa scrie si sa corecteze manuscrise .

A desfasurat in continuarie consultul medical .I-a invatat pe studenti de la medicina .A publicat o carte despre endocrinologie si a castigat premu prestigios
pentru lucrarea s-a .Si a focut-o cu singurul lucru asupra carui mai avea control
o singura sprinceana.

Biblia spune :"Duhul omului il sprijineste la boala". David Rabin a dovedit ca acest lucru este adevarat .Avand un duh ce a refuzat sa renunte ,el L-a slujit pe Dumnezeu si a fost o binecuvantare pentru lumea din jurul lui!

Preluat din Cuvantul lui Dumnezeu
meditatii zilnice

2 comentarii:

Ellie spunea...

O ce bine sa folosim ce avem pentru Slava Domnul Isus.

Speranta spunea...

...sporiti totdeauna in lucru Domnului,caci stiti ca osteneala ...inDomnul nu este zadarnica.