~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 4 ianuarie 2010

DUMNEZEU ISI IMPLINESTE FAGADUINTA

"Arunca-ti painea pe ape si dupa multa vreme o vei gasi iarasi."

Niciodata sa nu ne asteptam sa fim rasplatiti numai decat pentru binele pe care-l facem si nici sa fim binevoitori numai fata de persoanele care par gata sa ne intoarca acest bine.

Egipteanul arunca samanta in apele Nilului,fara nici o grija ,ca si cand ar fi aruncat-o pe pamantul roditor de pe malul apei .Pentru ce ?Pentru ca in curand apele scad si samanta de orez sau de grau patrunde in pamantul fertil pentru ca ,putin mai tarziu sa dea un rod bogat .

Sa fim gata sa facem binele oricand si celui nerecunoscator si celui rau .sa sfatuim si pe cel nepasator si pe cel incapatanat .Vor veni apele peste acest pamant uscat si-l vor schimba in pamant roditor .

Lucru nostru facut in Numele Domnului ,va fi intodeauna plin de rod .Treaba noastra este sa aruncam painea pe ape,iar a lui Dumnezeu este implinirea fagaduintei "ovei gasi iarasi".Niciodata El nu-Si va calca cuvantul .

Orice marturisire facuta despre El ,isi va avea rodul ei .Poate nu imediat :dar intr-o zi sau alta ,vom culege ceea ce am semanat .Numai sa asteptam cu rabdare ,Caci aceasta este scopul pentru care Domnul zice:"dupa multa vreme".

In multe cazuri zilele de asteptare pot deveni luni sau ani,dar fagaduinta Domnului ramane neschimbata .

C.H.SPURGEON

Niciun comentariu: