~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 9 martie 2018

SA PRIVIM LA ISUS!




















"Sa ne uitam tinta la Capetenia si Desavarsirea credintei noastre,adica la Isus, care, pentru bucuriea care-I era pusa inainte, a suferit crucea, a dispretuit rusinea,si sade la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu."(vrei 12:2)

Pentru a nu-si pierde dreapta orientare, crestinul este indemnat sa priveasca la Isus. Este cineva greu incercat ? Sa priveasca la Domnul Isus si i se va lumina fata de bucurie si nu va fi dat de rusine.
Domnul a trecut pe unde trecem noi si El poate sa ne dea  mangaiere tuturor celor ce isi indreapta privirea spre El.

Este cineva sarac, si apasat de grija zilei  in ce priveste hrana si alte lucruri? Sa priveasca la Domnul Isus si va vedea in El pe Unul care nu avea unde sa-Si puna capul, care ,ca si pasarile cerului, nu avea nimic strans deoparte; nu avea bani, nici casa, dar avea un Tata in ceruri.

Esti vorbit de rau intristat, indurerat pentru cuvintele rele si neadevarate pe care le spun altii despre tine? Preiveste la Domnul Isus, pentru ca El a trecut pe acelasi drum de batjocara si vorbire de rau din partea lumii cum nimeni altul dintre noi n-a fost intampinat.

Est i prigonit? priveste la Domnul Isus si vei vedea cum s-au purtat cu El fareseii si carturarii care-L urmareu pentru a gasi ceva cu care sa-L poata invinui! Sa privim la Isus pentru toate aspectele vietii noastre!{Samanta buna}

Sarac si fara vaza-n lume / Isus trecut-a pe pamant; / N-ave nimic din stralucirea / Ce raspandea in cerul sfant. / Marirea Lui Si-a desbracat / El, Care totul a facut! / Un chip de rob El a luat / Si intru-n staul S-a nascut.

Cu viata fara de prihana / Pe Dumnezeu El a slavit; / Al Lui Cuvant fara-ncetare / Lumina mare-a raspandit./ Iubirea-I fara-asemanare / Pe pacatosi i-a cautat; In prea bogata Sa-ndurare ,/ Pe multi bonlavi i-a vindecat.

Viata Lui a fost iubire, / Numai lumina, mare har, / Dar lumea in a ei orbire, / I-a dat sa bea pahar amar. / Intampinat cu-mpotrivire, /Neinteles , dispretiuit, /Cu dusmanoasa asuprire / a fost pe-o cruce rastignit.

De buna voie-a mers la moarte,/ Sa poarte- al nostru greu pacat./ Cu Tatal nemaiavant parte/ Atunci cu groaza a strigat:/ " De ce M-ai parasit Tu, Doamne?"/ Si Duhul apoi Si L-a dat. /El a trecut prin grea durere,/ Dar noi iertare-am capatat.

{Traducere si adaptare de Emil Constantinescu}

Niciun comentariu: