~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 16 martie 2018

ASUMA-TI RESPONSABILITATEA




















"Iata cum trebuie sa fim priviti noi: ca niste slujitori ai lui Hristos, si ca niste ispravnici ai tainelor lui Dumnezeu...ce se cere  de la ispravnici, este ca fiecare sa fie gasit credincios in lucrul incredintat lui."
(1 Corinteni 4:1-2)

Prin orice efort ai trece,vei avea de aface cu:

a) negativisti care cred ca asa ceva nu se poate face;
b) unii care vor bloca drumul si care iti vor pune obstacole in cale:
c) o mare probabilitate ca vei esua inainte de succes.

Cine doreste sa suporte astfel de lucruri? Castigatorii! Este nevoie de curaj pentru a pleca din Egipt,sa umbli prin pustie intrebandu-te "Avansezi vreun pic? si sa stai in fata Marii Rosii stiind ca fara o minune te vei ineca si gandindu-te ca " Nimeni nu a mai trecut prin asa ceva, dar daca nu functioneaza ?"

A-ti asuma responsabilitatea inseamna a merge prin credinta cand nu exista nici un precedent dupa care sa te iei, nici o logica pe care sa te bazezi, iar prieteni iti pun la indoiala sanatatea mintala.

Singura calitate pe care o au toti oamenii de succes este abilitatea de a acepta responsabilitatea. Generalul Eisenhower a primit responsabilitatea de a planifica invazia D-Dai.A fost o decizie dureroasa pentru el sa isi dea acceptul, deoarece stia ca va duce la multi morti.

Dar totusi daca ar fi avut succes, ar fi garantat victoria asupra nazisilor. In orele dinaintea asaltului Eisenhower a scris asa: "Aterizarile noastre au esuat... si am retras trupele. Decizia mea de a atacat in acel moment si in acel loc s-a bazat pe cele mai bune informatii disponibile.

Trupele, forta aeriana si cea navala au dat dovada de curaj si devotament fata de misiunea lor. Daca e sa se arunce vina asupra cuiva, eu sunt acela".

Daca doresti ca ceilalti sa aiba incredere in tine, sa iti acorde oportunitati mai mari si resurse, sa intre in parteneriat cu tine, atunci imbratiseaza responsabilitatea si practic-o cu credinciosie in fiecare aspect al vietii tale.{Bob GASS}

Niciun comentariu: