~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 28 octombrie 2017

PAZA PASILOR NOSTRI





















"Da, El nu va ingadui sa ti se clatine piciorul ;Cel ce te pazeste nu va dormita .Domnul te va pazi de orice rau ,iti va pazi sufletul.(Psalmul 121 3-7)

"Cat de scumpa este bunatatea Ta,Dumnezeule! La umbra aripilor Tale gasesc fiii oamenilor adapost.
Caci la Tine este izvorul vietii ; prin lumina Ta vedem lumina."(Psalmul 36:7-9)

Drumul este alunecos si picioarele sunt slabe, dar Domnul le va intari. Daca noi prea iubitii Sai ,ne predam Lui, printr-un act de ascultare si de credinta.

El insusi  va fi pazitorul nostru. Nu numai ca" El va porunci ingerilor Lui sa ne pazeasca , ca sa nu ni se loveasca piciorul" ,ci El insusi va pazi pasii nostri.

El va pazi pasii nostri de orice cadere,asa fel ,ca haina noasta sa ramana fara pata si fara pacat,si ca sufletul nostru sa nu sufere vreo vatamare pentru ca sa nu dam vrasmasului prilejul sa ne vorbeasca de rau.

El va pazi picioarele noastre sa nu se rataceasca si le va pazi sa nu apuce pe cararile ratacirii, caile nebuniei, dau drumul larg al obiceiurilor lumii. El le va pazi de lovituri si umflaturile produse de arsita sau lungimea drumului.

El va pazi pasii nostri de orice ranire:Incaltamintele ne vor fi de fier si alama,incat chiar daca am calca peste ascutisului sabiei sau peste capetele serpilor, nu vom avea de suferit.

In sfarsit, El va scoate  picioarele noastre din lat si vom ramane neinlantuiti de momelile si cursele pe care ni le vor intinde puterile inselatoare si cele ale vrasmasului.

Cu o asemenea fagaduinta,vom putea sa inaintam si sa nu ne lasam deloc, sa alergam si sa nu obosim.Cel ce te pazeste este credincios,El te va pazi de orice rau.{C.H.SPURGEON}

"Credincios este Dumnezeu, care v'a chemat la partasia cu Fiul Sau Isus Hristos,Domnul nostru.(1 Corinteni 1:9)

Niciun comentariu: