~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 16 octombrie 2017

NEVOIA DE A DESCHIDE GURA

























"Cheama-Ma ,si-ti voi raspunde ; si iti voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse ,pe care nu le cunosti.(Ieremia 33;3)
"Cand Ma va chema, Ii voi raspunde; voi fi cu El in strimtorare.Il voi izbavi si-l voi proslovi.(Psalmul 91:15)

Ce incurajare este aceasta fagaduinta pentru rugaciune! Ideile noastre omenesti ne fac sa cerem lucruri mici,pentru ca mici sunt si meritele noastre .Dar Domnul ne indeamna sa cerem mari binecuvantari.

A ne ruga ar trebui sa fie un lucru asa de simplu,asa de firesc si asa de obisnuit,cum este deschiderea gurii. Cand un om este cu adevarat plin de ravna, el deschide gura larg,si versetul de mai sus ne indeamna sa fim plini de ravna de ardoare, in rugaciunile noastre.

Sa nu ne temem de a fi indrazneti fata de Dumnezeu.si de a-I cere binecuvantari mari si numeroase.Cititi si ce scrie mai inainte in psalm."Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, care te-am scos din tara Egiptului;deschide-ti gura larg ,si ti-o voi umplea."(Psalmul 81:10)

Pentru  ca El a dat deja poporului Sau atat de mult,acum il indeamna sa ceara si mai mult si sa astepte lucruri si mai mari.

Vedeti cum pasarelele din cuib intind cioculetile  lor larg deschise spre mama lor. Sa facem si noi la fel. Sa bem din har prin toate  deschiderile sufletului nostru,intocmai ca un burete care suge si se imbiba cu apa in care este afundat.

Dumnezeu este gata sa ne umple , daca si noi la randul nostru suntem pregatiti sa fim umpluti.Nevoile noastre sa ne faca sa deschidem gura, slabiciunile noastre sa ne faca sa suspinam si lacramile noastre sa ne faca sa stigam cu un copil.

Gura aceasta deschisa va fi umpluta chiar de Domnul Fie ca acest lucru sa se intample cu noi , in aceasta zi.{C.H.SPURGEON}

Niciun comentariu: