~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 2 iunie 2017

ZIDESTE-TI CREDINTA!



















"Si fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui! Caci cine se apropie de Dumnezeu trebuie sa creada ca El este ,si ca rasplateste pe cei ce-L cauta." (Evrei 11:6)
"...luati scutul credintei ,cu care veti putea stinge toate sagetile arzatoare ale celui rau .Luati si coiful mantuirii si sabia Duhului care este Cuvantul lui Dumnezeu. (Efeseni 6;16-17)

Scutul unui soldat roman il apara din cap pana in picioare. Era facut din fier, captusit cu straturi groase de material si imbibat cu apa inainte de a merge la lupta. Prin urmare, sagetile arzatoare ale dusmanului se stingeau cand il atingea.

Intelegi ideea? Pavel scrie: " Luati scutul credintei cu care puteti stinge sagetile arzatoare ale celui rau". Satana nu poate patrunde intr-o inima care este curata, plina de Cuvantul lui Dumnezeu si intarita prin credinta. De aceea Domnul Isus i-a spus lui Petru: " M-am rugat pentu tine,ca sa nu se piarda credinta ta"(Luca 22:23)

Credinta ta este atacata; ea este cea care trebuie hranita si alimentata; ea este cea care te sustine in luptele vietii! Domnul Isus a spus "aveti credinta in Dumnezeu!" (Marcu 11:22) El nu a spus: "Aveti credinta in ceva mai mare decat voi!". Nu, El a spus "aveti credinta in Dumnezeu!"

Daca astazi te simti atacat, bazeaza-te pe aceasta promisiune: "El da tarie celui obosit, si mareste puterea celui ce cade in lesin.Flacaii obosesc si ostenesc, chiarr tinerii se clatina; dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea,ei zboara ca vulturuii;alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc."(Isaia 40: 29-31)

Dumnezeu ne da fiecaruia "o masura de credinta"(Romani 12:3) Dar Iuda spune ca trebuie sa o dezvolti "zidindu-va sufleteste pe credinta voastra preasfanta "(Iuda 20) Credinta atacata este credinta in constructie. In luptele vietii descoperi daca ti-ai alimentat credinta sau daca ti-ai neglijat-o!
{Bob-GASS}

Niciun comentariu: