~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 23 iunie 2017

NU IROSI DURERILE CARE VIN PE CALEA TA


























"Dumnezeul pacii sa va sfinteasca El insusi pe deplin; si: duhul vostru, sufletul vostru si trupul vostru ,sa fie pazite intregi, fara prihana la venirea Domnului nostru Isus Hristos.Cel ce va chemat este credincios , si va face lucru acesta.( 1Tesaloniceni 5:23-24)

Tu poate nu intelegi pentru ce El vrea sa treci printr-o perioada dificila. Poate sa fie greu sa vezi biruinta in intuneric,dar Dumnezeu stie potentialul vietii tale,pe care il sustine ,si El se angajeaza sa duca la bun sfarsit ceea ce a inceput.

Chiar daca te simti despartit de El printr-un zid,El vrea ca tu sa stii ca este ocupat de tine si nu te va lasa .Nu irosi durerile care vin pe calea ta .

Permite-I lui Dumnezeu sa foloseasca culoarea acestor fire ca sa teasa un model imbietor,profund de bogat si spiritual in viata ta prin supunerea voii tale planului Sau plin de iubire.

Dragostea si acceptarea noastra inaintea Lui sunt nevoi fundamentale pe care fiecare dintre noi le experimenteaza.

Este un lucru minunat sa stiu si sa inteleg ca Dumnezeu a facut primul pas spre noi cu dragoste, cand L-a trimis pe Fiul Sau pe pamant.Cand Il primesti pe El ca Mantuitorul tau,tu iti intorci fata de la firele intunecoase ale vietii si iti indrepti fata spre Cineva care are putere sa teasa speranta si lumina prin tot trecutul si viitorul tau.

Tu esti un copil al lui Dumnezeu mantuit prin harul Sau si te afli pe drumul tau spre cer.Niciodata nu uita de ce esti tu aici: ca sa te bucuri de partasia cu El, sa inveti mai mult despre El,si sa-I slujesti Lui in timp ce experimentezi dragostea si primirea Lui in pregatirea pentru ziua in care vei fi cu El pentru toata eternitatea.

Niciodata nu uita ce face Dumnezeu in viata ta.El este la lucru si El va duce la capat orice a inceput inauntrul tau ."Cel ce va chemat este credincios ,si va face lucrul acesta"(1 Tesaloniceni 5:2 4) Aceastea sunt principii  de baza pentru legatura ta cu Dumnezeu.{de Charles F.Stanley}

Niciun comentariu: