~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 3 iulie 2014

PATRU PROMISIUNI MINUNATE

"Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele,pana la sfarsitul veacului .Amin
  (Matei 28;20)

"Stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celorce iubesc pe Dumnezeu.(Romani 8:28)

"Nu va ingrijorati de nimic ;ci in orice lucru ,aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu,prin rugaciuni cu multumiri.Si pacea lui Dumnezeu care intrece orice pricelere ,va va pazi inimile si gandurile in Hristos Isus.(Filipeni 4:6-7)

"Binecuvantatsa fie Dumnezeu ,Tatal Domnului nostru Isus Hristos ,Parintele indurarilor si Dumnezeul orcarei mangaieri,care ne mangaie in toate necazurile noastre."(2 Corinteni 1:3)

Crestinii au astazi promisiuni speciale ale lui Dumnezeu si ale Domnului Isus, care le pot intari increderea in Dumnezeu.1. "Eu sunt cu voi in toate zilele ,pana la sfarsitul veacului."-Nu exista nici o zi in care Domnul Isus Hristos sa nu fie langa ai Sai.El nu-i paraseste niciodata .

2. "Stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu." In spatele tuturor situatiillor sta dragostea lui Dumnezeu .3."Nu va ingrijorati de nimic ;ci in orice lucru ,aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu ,prin rugaciuni si cereri ,cu multumiri.

Si pacea lui Dumnezeu, care intrece orice pricepere ,va va pazi inimile si gandurile in Hristos Isus."-Nu exista nici o situatie in care nu ne putem varsa inima inaintea lui Dumnezeu.Dumnezeu nu a promis copiilor Sai ca va lua greutatile din calea lor,ci ca le va darui mereu pacea Sa .

In aceasta putere ,crestinul poate ramane in picioare si in cele mai grele situatii.4.Binecuvantat sa fie Dumnezeu ,Tatal Domnului nostru Isus Hristos ,Parintele indurarilor si Dumnezeul orcarei mangaieri ,care ne mangaie in toate necazurile noastre."

Nu exista nici un necaz in care Dumnezeu sa nu ne mangaie .Mangaierea Sa este mai mare ca orice stramtorare."...in orice vreme incredeti-va in El ,varsati-va inimile inaintea Lui!Dumnezeu este adapostul nostru.(Psalmul 62 8) ~Samanta buna~

Niciun comentariu: