~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 8 aprilie 2014

El ESTE SALVATORUL NOSTRU

"Doamne",i-a zis Simon Petru,"la cine sa plecam?Tu ai cuvintele vietii vesnice .Si noiam crezut si am ajuns la cunostinta ca Tu esti Hristosul ,Sfantul lui Dumnezeu "(Ioan 6:68-69)

Ce este Domnul Isus pentru noi? El este Salvatorul nosru care a purtat pacatele noastre ,este cale pe care putem veni la Dumnezeu,Tatal .El este adevarul care ne arata totul in lumina adevarata .El este pentru noi ,care eram odata morti din punct de vedere spiritual ,viata.

El este lumina care ne lumineaza cale .El este Pastorul cel bun, care ne pastoreste si ne conduce;El este Domnul caruia Ii slujim ,Invatatorul care ne invata .El este painea care se satura sufletul nostru ,este izvorul vietii din care curg putere si inviorare .

El este marele Preot  plin de mila care mijloceste pentru noi in slabiciunile noastre ,El este Aparatorul care nu ne permite sa ramanem pe pe cai gresite .El este oglindirea slavei lui Dumnezeu si intiparirea fiintei Sale;prin  El cunoaste dragostea lui Dumnezeu ,inima lui Dumnezeu plina de har si indurare !

"...El a fost facut de Dumnezeu pentru noi intelepciune ,neprihanire ,sfintire si rascumparare "1Corinteni.1:30).Ce siguranta deplina pentru inimile noastre!

"Prin El sa aducem totdeauna lui Dumnezeu o jertfa de lauda ,adica rodul buzelor care marturisesc Numele Lui.(Evrei 13:15)Adorarea este multumirea pentru binecuvantarile spirituale ,daruri si bunuri vesnice ,pentru pacea cu Dumnezeu ,pentru mantuirea vesnica ,mai ales pentru cunoasterea dragostei lui Dumnezu in Fiul Sau.~ Samanta buna~




Niciun comentariu: