~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 30 octombrie 2013

DUMNEZEU POATE !



"In adevar ,fagaduintele lui Dumnezeu ,oricate ar fi ele ,toate in El sint "da " ;si de aceea si "Amin "(2 Corinteni 1:20)
De ce nu ne intoarcem mai mult in rugaciune catre Dumnezeu? Poate pentru ca la un nivel profund si inconstient ,nu suntem deplin convinsi ca El poate rezolva problema .A admite acest lucru fata de noi si fata de Dumnezeu ni se pare umilitor .

De asemenea ,aici este punctul  in care incepem sa ne invingem indoielile ,sa inlaturam suficienta de sine si lipsa de increderii in El.Nimic nu se va schimba pana nu vom rosti rugaciunea :"Doamne ,ajuta-ma.Spun cu buzele lucruri care insa nu-mi conduc viata."

Cand putem spune aceste lucruri cu convingere ,suntem gata sa parcurgem Biblia ,redescoperind  ca Dumnezeu poate ! Poate sa ne scape din cuptorul incins .(vezi ,Daniel 3:17 ) poate darui un copil unei femei de 90 de ani .(vezi Romani ,4;19 0 poate "...sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi..."(Efeseni 3:20)

Indiferent cat timp ar fi necesar pentru a spune "Dumnezeu poate :, fa acest pas,pentru  ca fara el vei fi un om al rugaciunii slab de inger Iti vei pune cateva dorinte in genunchi ,insa nu vei putea persevera in rugaciune ,pana nu vei fi convins in adancul fiintei tale ca El poate si este dispus.

Dumnezeu este capabil sa rezolve orice problema i-ai ridica.Crearea  planetelor n-a fost un lucru greu  pentru El ;si nici transformarea minunata a"painilor si pestilor" pe care le-a facut .Nimic nu este prea dificil pentru El ;recunoaste acest lucru,dupa care vino cu credinta in fata Sa,cerandu-I ajutorul .~Cuvantul lui Dumnezeu pentru astazi ~

Niciun comentariu: