~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 22 decembrie 2011

ZIUA ESTE APROAPE




"Si avem cuvantul proorociei facut si mai tare ;la care bine faceti ca luati aminte ,ca la o lumina care straluceste intr-un loc intunecos, pana se va crapa de ziua si va rasari luceafarul de dimineata in inimile voastre.(2Petru  1:19) 

Pana sa vina ziua risipirii intunericului ,cata binecuvantare gasim in Domnul Isus "Luceafarul de dimineata"!
au anuntat reaparatia stelei din Betleem .Si,lund informatii ,s-a recunoscut ca nu era vorva decat "luceafarul dedimineata";dar gresala nu era mare.

E mai bine sa vedem pe Domnul Isus ca"Soarele neprihanirii";dar cand nu-L putem vedea astfel, sa fie pentru noi ca steaua care vesteste ziua si arata ca lumina vesnica este aproape .Daca azi nu sunt asa cum doresc sa fiu ,totusi vad pe Domnul  Isus si acesta i-mi da incredintare ca intr-o zi voi  fi ca El.

A vedea pe Domnul Isus prin credinta ,deja inseamna pentru noi ca in curand Il vom vedea in slava Sa si vom fi schimbati ca sa fim asamenea cu El .Si daca acuma n-am toata lumina si bucuria pe care le-as dori,le voi avea in curand ;caci asa cum vad acum luceafarul de dimineata ,tot asa de sigur voi vedea ziua .

Luceafarul de dimineata nu apare cu mult inainte de a rasari soarele.Suflete ti-a dat Domnul luceafarul de dimineata ?Pazesti tu tare adevarul ,harul, nadejdea si dragostea pe care le-ai primit de la El.

Atunici ,deja vezi aratarea slavei care se apropie ;si Acela care te ajuta sa  te feresti de rau ,urmarind binele,ti-a dat astfel luceafarul de dimineata.-C.H.SPURGEON

2 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Mareata Lui zi, este mai aproape decat ne-am inchipui noi...

Speranta spunea...

Da,asa este:Mareata Lui zi este mai aproape...

Multumesc foarte mult pentru vizita!