~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 9 decembrie 2011

IMBOGATIT PRIN CREDINTA


"Cel nenorocit nu este uitat pe vecie nadejdea celor sarmani nu piere pe vecie.(Psalmul 9:18)

Dar Tu vezi ;caci Tu privesti necazul si suferinta ,ca sa iei in mana pricina lor.In nadejdea Ta se lasa cel nenorocit,si tu vi in ajutor orfanului."(Psalmul 10:14)

Saracia este o mostenire;dar aceia care se incred in Domnul sant bogati prin credinta .Ei stiu ca nu sunt uitati de Dumnezeu;ci chiar daca li se pare ca uneori sant neglijati cu privire la bunurile pamantesti,,sunt incredintati ca va veni timpul cand toate lucrurile vor fi restabilite.


Lazar nu va ramane totdeauna cu cainii,la poarta bogatului;ci isi va gasi raplata in sanul lui Avraam.Inca de acuma,Domnul se gandeste la copiii Lui saraci,dar scumpi."Eu sunt sarac si lipsit dar Domnul se gandeste la mine "Sfintii in saracie au un privilegiu maret:acela de a vedea pe Domnul venindu-le in ajutor in toate nevoile vietii lor vremelnice si duhovnicesti.


Ei se simt tot mai bine fiind cu Acela care n-avea unde sa-si odihneasca capul.Ei asteapta cu bucurie venirea Sa,stiind ca vor fi partasii slavei Sale .Pentru ei ,aceasta este o nadejde neperitoare ,pentru ca e intemeata pe Insusi Domnul Isus,care e viu in veac;si deoarce El traieste ,si ei vor trai.


Credinciosul sarac canta multe cantari care raman ne intelese pentru bogatul acestei lumi.Iata de ce ,daca partea noastra e modesta aici,este bine sa ne gandim la pranzul regesc ce ne asteapta acolo sus. -C.H.SPURGEON

Niciun comentariu: