~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 24 decembrie 2011

LUMINA DIVINA IN INTUNERIC


"Da,Tu imi aprinzi lumina mea.Domnul Dumnezeul meu ,imi lumineaza intunericul meu."(Psalmul 18:28) 


Se poate intampla ca sufletul meu sa fie in intuneric ,si daca acest intuneric este de natura duhovnicea -sca ,nici o putere omeneassca nu poate sa ma lumineze.Dar binecuvantat sa fie Dumnezeu! El poate sa lumineze intunericul meu si sa aprinda lumina mea imediat .


Chiar cand voi fi inconjurat de intuneric asa de mare incat sa-l pot apuca de mana ,El poate patrunde si prin acest intuneric si sa-mi aduca lumina .Cand el va aprinde lumina mea ,nimeni nu va putea s0o stinga si flacarea nu va scadea nici din pricina lucrurilor trecatoare ,nici prin trecerea timpului.


Aceia a caror scanteie a fost aprinsa odata de Mantuitorul ,lumineaza mereu ,Oricare ar fi pricina intunericului meu ,numai Dumnezeu este Acela care ma va lumina .Privirea mea este la El,Lumina Domnului va straluci in cura nd pentru mine; si apoi in clipa hotarata ma va conduce acolo unde nu mai este nevoie nici de lampa ,nici de lumina soarelui.sa laudam pe Domnul Dumnezeul nostru!
-C.H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Speranta, Iti multumesc mult pentru anul in care ai scris asa de multe postari incurajatoare. Domnul sa te binecuvinteze si sa iti dea putere mai departe sa fi o lumina....caci El este taria noastra!

Iti doresc un Craciun plin de har si bucurii ceresti.

Domnul sa iti dea un an in care sa poti scrie spre slava Lui.

Speranta spunea...

Ellie,Iti multumesc pentru ca tu m-ai incurajat foarte mult!

Dumnezeu sa te binecuvinteze cu har si bucurii ceresti...

Dumnezeu,sa ne ajute pe fiecare sa-L
slavim pe El.