~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 18 septembrie 2011

LUCRARILE LUI DUMNEZEU


"Mari sunt lucrarile Domnului,cercetate de toti cei ce le iubesc.Stralucirea si maratie este lucrarea Lui..."(Psalmul 111:2-3)

Sir Wiliam Herschel (1738-1822) a fost omul de stiinta care a pus bazele astronomiei stelare .A descoperit planeta Uranus ,mai mult de 800 de stele duble ,peste 25000 de nebuloase ,roiurile stelare miscarea in ansamblu a sistemului solar ,radiatiile infrarosii etc.


Acest barbat a facut urmatoarea afirmatie :"Toate descoperirile umane par a fi facute numai cu scopul de a confirma tot mai mult si tot mai puternic adevarurile continute in Scripturile sacre."


Natura este marea carte ,in care se poate citi despre Dumnezeu ."In adevar ,insusirile nevazute ale Lui ,puterea Lui vesnica si dumnezeirea Lui ,se vad lamurit ,de la facerea lumii,cand te uiti cu bagare de seama la ele in lucrurile facute de El .Asa ca nu se pot dezvinovati"(Romani 1:20)


Ridicati-va ochii in sus si priviti ! Cine a facut aceste lucruri ?Cine a facut sa mearga dupa numar ,in sir ,ostirea lor? El le cheama pe toate pe nume ;asa de mare e puterea si taria Lui ,ca una nu lipseste "(Isaia 40:26)


Toti oamenii ,care au vrut sa aiba ochi de vazut ,au contemplat maratiea creatiei lui Dumnezeu si L-au recunoscut in inima lor ca Stapan Suveran .Insa cine nu a recunoscut suveranitatea si dragostea lui Dumnezeu va trebui sa stea intr-o zi in fata dreptei Sale Judecati.Nimeni nu se va putea dezvinovati! -Samanta buna.

Niciun comentariu: