~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 13 ianuarie 2011

MICUL DEJUN DE LA DUMNEZEU

"....Tatal nostru care esti in ceruri !Sfinteasca -se Numele Tau ;vie imparatia ta ;faca-se voia Ta ,precum in cer si pe pamant.Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o nou astazi;"
(Matei 6:9-10-11)
Lucrurile se anuntau triste pentru copiii din orfelinatul din Ashley Downs,condus
de George Muller.Era vremea micului dejun si nu era nimic de mancare. O fetita a unui bun prieten de-al lui George Muller era in vizita.
-
Muller a luat-o de mana si i-a spus:'vino sa vezi ce va face Tatal nostru."In sala de mese ,mesele lungi erau deja asezate ,cu farfuriile si canile pe ele .Nu numai ca nu erau mancare in camarile orfelinatului ,dar nu erau nici bani in fondurile casierei.
-
Muller s-a rugat :"Draga Tata ,Iti multumim pentru ceea ce ne vei da mancare."
Imediat s-a auzit o bataie la usa .Cand au deschis usa ,in prag era brutaruul din localitate . "Domnule Muller ",a spus ,spus el,"nu am putut dormi azi -noapte .
-
Cumva mi-am dat seama ca nu aveti paine pentru micul dejun ,asa ca m-am sculat la ora 2 si am copt paine proaspata ."Muller i-a multumit si I-a dat glorie lui Dumnezeu.
-
Curand o noua bataie la usa .Era laptarul .I se rupsese caruta chiar indreptul portii orfelinatului .A spus ca doreste sa dea laptele pentru copii ca sa-si poata goli caruta si s-o repare.
-
Cum de s-a putut ruga George Muller cu atata incredere ?Pentru ca vazuse de multe ori pana atunci cum purtase Dumnezeu de grija copiilor.
-
C.h.Spurgeon a spus odata:"Nu ne putem imagina ca El ,care n-ea ajutat in sase necazuri ne va lasa in al saptelea ".
-
Cand ne uitam in urma si vedem cum ne-a purtat Dumnezeu de grija ,credinta ni se intareste .Cel care asigura micul dejun orfanilor nu ne va dezamagi in increderea noastra in El. - P.R.V.

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce usor uitam cum ne poarta Dumnezeu de grija! O buna amintire sa ne aducem aminte... ca El nu ne va lasa niciodata.

Speranta spunea...

Da, asa este usor uitam de grija lui Dumnezeu.

Trebuie sa ne incredem in Dumnezeu in orice imprejurare.

El ne poarta de grija...