~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 1 ianuarie 2011

HARUL LUI DUMNEZEU

"Harul Domnului nostru Isus Hristos sa fie cu voi toti."(Tesaloceni 3:18)
"...si fiindca iubea pe ai Sai ,cari erau in lume ,i-a iubit pana la capat."(Ioan 13:1)
Prin harul lui Dumnezeu putem pasi iaras intr-un nou an .Multumiri sa-i fie aduse lui Dumnezeu ca mai este har!Dar nu stim cat timp .De aceea trebuie sa aceptam harul venit in Domnul Isus Hristos ,cat timp mai este oferit.
-
Cine este un copil al lui Dumnezeu se poate bucura zilnic de harul in care se afla.Harul ii sta la dispozitie oricand are nevoie de el.Cine nu a aflat harul lui Dumnezeu il poate primi ,caci a fost aratat in Domnul Isus,aducand mantuirea pentru toti oamenii(Tit 2:11 ) .
-
Celor care tanjesc dupa el le aduce mantuirea in viata .Cine inseteaza poate veni pentru a-l primi.Mantuirea ,pe care o aduce harul ,raspunde tuturor nevoilor omului pierdut ,"Hristos a suferit odata pentru pacate ,El ,Cel neprihanit ,pentru cei nelegiuiti ,ca sa ne aduca la Dumnezeu..."(1Petru 3:18 )
-
Pacatul l-a despartit si la indepartat pe om de Dumnezeu,dar harul il conduce spre Dumnezeu.Harul este nelimitat si gratuit ca aerul pe care il respiram Sau ca razele soarelui care ne incalzeste.
-
El vrea sa-ti aduca si tie mantuirea si sa-ti daruiasca iertarea pentru vina,pace cu Dumnezeu si o parte minunata in Casa Tatalui .o,de ai acepta harul chiar astazi ,in prima zi a anului nou!
Preluat din samanta buna

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce mare har este sa fim chemati copiii Lui.
Al lui sa fie toata slava caci prin El avem mantuirea care ne ierta pacatele.

Iti doresc o zi binecuvantata!

Speranta spunea...

"Multumiri fie aduse lui Dumnezeu
pentru darul Lui nespus de mare."

Da,santem copiii a lui Dumnezeu ,si ne bucuram de harul Lui ."Caci harul lui Dumnezeu... aduce mantuire pentru toti oamenii..

Ellie,iti doresc mult har si bucurie in Domnul isus.