~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 23 august 2010

PUTEREA RUGACIUNII

" Domnul este langa toti cei ce -L cheama cu toata inima .El implineste dorintele celor ce se tem de El ,le aude strigatul si-i scapa ."(Psalmul 145:18-19)
In anul 1812,Napolion navali in Rusia cu peste o jumatate de milionde soldati.O mare spaima cuprinse poporul rus.Atunci ,la Moscova se ridica un vestit preot credincios si aduna mult popor pentru rugaciune .
printe altele zicea in rugaciunea sa :"Doamne Dumnezeul ostirilor ,Tu Cel ce ai scufundat pe faraon si l-ai umilit pe Nebucadnetar ,priveste spre trufia acestui om care se numeste Napolion...
Biruinta vine de la Tine ,Doamne ,de la bratul Tau cel inalt...Noi nu putem sub scutul Tau ...
Ocroteste-ne ,Doamne ,si apara-ne ..."
Un sol s-a prezentat in fata lui Napoleon si i-a raportat ca la Moscova se fac rugaciuni contra lui ."Cu rugaciunile ma voi bate eu?"spuse cu mandrie Napoleon ."Intre mine si Rusia nu rugaciunile vor decide ,ci baionetele ...
Voi navali in Moscova cu cele cinci sute de mii de soldati si voi vace de rusine rugaciunile ..."
Ce sa intamplat?Pe Napolion l-a prins in Rusia o Iarna cumplita si a trebuit sa se retraga .Au mai ramas 50.000 de soldati.Rugaciunile a biruit mandria lui Napoleon si o va birui pe a tuturor batjocoritorilor .
Preluat din Samanta buna

3 comentarii:

Ellie spunea...

Intradevar...ce putere are rugaciuna! Foarte frumos este scris.

Speranta spunea...

El ne-a promis "Chiama-Ma in ziua necazului ,si Eu te voi izbavi..."

the potter's wheel spunea...

Interesant! Dumnezeu ramine acelas ieri , azi si in veci! Ieri seara am ascultat o predica in care predicatorul spunea ca Dumnezeu vrea sa fie distinct de muritori...vrea sa-si scoata glorie! El putea sa scoata pe poporul Israel din Egypt numai cu o minune...dar a vrut sa fie recunoscut ca un Dumnezeu mult mai inaltat decit orice tron omenesc.