~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 19 august 2010

VORBESTE CE EL TE INVATA

"Du-te ,dar;Eu voi fi cu gura ta ,si te voi invata ce vei avea de spus .(Exod 4:12)
Mai multi slujitori adevarati ai lui Dumnezeu cu vorbira greoaie ,se gasesc intr-o mare incurcatura cand sant chemati sa vorbeasca pentru Domnul ;ei se tem sa nu strice lucrarea prin defectul lor .
Sa-si aminteasca atunci ca Domnul este Acela care le-a dat limba si sa ia seama sa nu arunce ocara asupra Aceluia care i-a creat Se poate ca o limba greoaie sa nu fie un rau asa de mare ca o limba prea sloboda si putine cuvinte valoreaza adesea mai decat un discurs.
De asemenea este adevarat ca adevarata putere pentru mantuire nu sta in retorica omeneasca ,cu gesturile sale ,cu vorbele sale frumoase si cu voci sonore .Defectul de a nu vorbi cu usurinta nu este un cusur asa de mare,dupa cum se pare.
Daca Dumnezeu este cu gura noastra si cu duhul nostru,vom avea ceva mai mult decat arama sunatoare a elocventei sau chimvalul zanganitor al puterei de convingere.
Invatatura lui Dumnezeu este intelepciune ;prezenta Lui este putere.Faraon avea mai multe motive sa se teama de balbaeala lui Moise decat de cei mai buni vorbitori ai Egiptului ;caci ceea ce spunea el avea putere in sine ;el vorbea de spre urgii si moarte .
Daca Domnul este cu noi in slabiciunea noastra fireasca ,vom fi incinsi cu o putere supranaturala .Deci sa vorbim pentru Domnul Isus cu indrasneala ,asa cum putem vorbi.
C.H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Imi place mult cum aranjezi pozele cu fiecare verset....foarte frumos! Domnul Isus sa te binecuvinteze si sa iti dea mult har!

Speranta spunea...

Ellie,multumesc pentru cuvintele tale frumoase ...Domnul Isus sa te binecuvinteze...