~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 6 martie 2010

NICIODATA UITATI

"Tu esti robul Meu Israele! Nu te voi uita .( Isaia 44:21 )

Domnul nostru nu poate uita pe robii Sai ,incat sa inceteze de a-i mai iubi.El nu i-a ales numai pentru un timp ,ci pentru totdeauna .El stia ce vor ajunge ,cand i-a chemat in familia lui Dumnezeu .

El sterge pacatele lor ca un nor ,si de sigur ,El nu-i va izgoni pentru ele ,odata ce le-a sters .Ar fi o hula numai sa gandesti un astfel de lucru .De asemenea nu-i poate uita ,pana-ntr-atata incat sa nu se mai ocupe de ei.

De ne-ar uita macar o clipa ,am fi dusi la ruina De aceea ne spune "Nu te voi uita".
Oamenii ne uita ;chiar aceia carora le-am facut bine ,se intorc impotriva noastra .Noi nu putem ocupa un loc constant in inima omului;dar Dumnezeu nu uita pe adevaratii Lui slijitori .

El insusi se leaga cu noi _nu pentru ceea ce am facut noi ,ci pentru ceea ce a facut El pentru noi ;am fost rascumparati cu un pret prea mare ,pentru a fi apoi uitati si lasati la oparte .

Domnul Isus vede in noi rodul muncii sufletului Sau ,si cum ar putea uita El ,munca sufletului Sau?Tatal vede in noi mireasa Fiului Sau .Domnul se gandeste mereu la noi .Si in aceasta zi vom fi sub paza Lui .Oh! daca am am putea si noi sa nu uitam niciodata pe Dumnezeu !

C .H. SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Oh , ce frumos sa stiim ca El nu ne uita si nu ne va uita niciodata...Ce har, ce pace, ....

Speranta spunea...

In adevar ,fagaduintele lui Dumnezeu oricate ar fi ele ,toate in in El sant "da";si "Amin "