~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 10 martie 2010

CEL CE CAUTA GASESTE

"Daca -L vei cauta ,Se va lasa gasit."(1Cronici 28 :9)

Avem nevoie de Dumnezeul nostru si daca-L vom cauta ,il vom gasi caci El nu Se va tagadui singur ,ascunzandu-Si fata de cel care-l cauta .Si Dumnezeu Se va lasa gasit ,nu pentru ca tu esti vrednic sau fiinca ai capatat trecere inaintea Lui ,ci pentru simplu motiv ca il cauti .

Tu ,care cunosti deja pe Domnul ,tu trebuie sa staruiesti mereu sa cauti fata Sa rugandu-te ,slujindu-I cu sarguinta si cu o sfanta recunostinta .El nu-ti va refuza partasia si pritenia Sa .

Iar cei care nu-L cunosc inca ,sa inceapa de indata sa-L caute ,pana cand il vor gasi si-L vor primi ca Mantuitorul ,prietenul ,Tatal si Dumnezeul lor.Ce siguranta mare da,celui ce cauta ,aceasta fagaduinta :"Cauta si vei gasi ."

Da ,chiar tu ,daca -L cauti pe Dumnezeul tau ,ai sa-L gasesti .In El vei gasi iertare ,viata ,sfintenie ,slava .Cauta dar cu staruinta ,caci nu este in zadar .Cauta-l fara intarziere ;aici este locul si timpul potrivit ca sa-L gasesti .

Pleaca-ti genunchiul tau darz si gurmazul intepenitsi striga pe Dumnezeu ,pe Dumnezeul cel viu !In Numele Domnului Isus cere curatirea ta si starea de neprihanire .

Acestea nu-ti vor fi refuzate .Aceasta este martuirea pe care a dat-o David fiului sau Solomon prin versetul de la inceput si este experenta mea .Crede acest lucru si fa asa pentru dragostea Domnului Isus Hristos .

C.H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce bine sa staruim in rugaciune...Domnul Isus ne asculta rugaciunea.

Speranta spunea...

Iata intr-adevar o fagaduinta. "Cheama-Ma in ziua necazului ,si Eu te voi izbavi,iar tu Ma vei proslavi!"