~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 19 ianuarie 2010

STABILITATEA CUVANTULUI

"Cuvantul Tau ,Doamne ,dainuieste in veci in ceruri."(Psalmul 119:89)
Tot pamantul este instabil si plin de schimbari .Nu exista nimic pe care putem zidi cu incredere .Nici o opinie omeneasca nu este atat de desavarsita ,incat sa nu contina si o eroare .Nu exista nici un obiect pe acest pamant pe care sa-l posedam deplin .Il pastram doar pentru un timp ,apoi ni se scurge din maini.

Nu putem nici masura ,nici cerceta spatiul si timpul .Nu exsta nimic pe care piciorul nostru sa poata optine un sprijin .

Dar Cuvantul lui Dumnezeu sta ca o stanca in transformarea lucrurilor si in trecerea timpului .El este puterea stabila ,care leaga timpul de vesnicie .Este adevarul absolut ,pe care ne putem bizui Nici cea mai mica parte din Cuvant nu va trece si nici nu va cadea la pamant "Cerul si pamantul vor trece ,dar cuvintele Mele nu vor trece .(Matei 24:35 )

Este posesia vesnica a sufletului si ea va ramane cand toate lucrurile pamantesti vor disparea .El ne va intampina si in vesnicie si va fi judecatorul tuturor celor ce nu L-au primit pe Domnul Isus ca Mantuitor .

Ferice e cei ce i se supune si prin pocainta si credinta adevarata primeste viata vesnica! Ce inaltator este gandul ca aceasta viata nu poate fi desfiintata sau distrusa prin moarte!

Aceasta viata este vesnica asemenea Creatorului ei .Cuvantul Sau de asemenea este vesnic si ramane vesnic valabil.
Preluat din Samanta buna

2 comentarii:

Ellie spunea...

Da...Cuvantul Domnului este ca o stanca tare. Ce pace ne da in timpuri de clatinare.

Speranta spunea...

Si cine este o stanca ,afara de Dumnezeul nostru?