~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 6 ianuarie 2010

CHIAR SI O CHEMARE SLABA

"...oricine va chema numele Dmnului,va fi mantuit...(Ioel 2:-3)

Pentru ce sa nu chem direct pe Domnul,Numele Sau ? Pentru ce sa cer ajutor vecinului sau unui prieten,in timp ce Dumnezeu este atat de aproape de mine si aude cel mai slab strigat al meu ?
De ce sa ma astern la pamant ,cautand diferite miljoace ?De ce oare nu-mi descarc inima Domnului de greutatea ce ma apasa ?

Cel mai bun alergator merge drept la tinta .De ce sa nu alergam de-a dreptul la Dumnezeul cel viu?In zadar voi cauta ajutor in alta parte ;numai in Dumnezeu voi gasi .Fagaduinta Sa regeasca este si pentru mine .


N-am nevoie sa ma intreb ,daca trebuie sa indrasnesc sa-L chem sau nu ,Cuvantul "oricine "este indeajuns de lamurit;el cuprinde pe toti cei ce cheama Numele Domnului,prin urmare si eu .Asa ca voi urma acest indemn ,fara a intarzia ,chemand pe Slavitul Mantuitor care mi-a facut o astfel de fagaduinta .

Nevoia mea este urgenta;nu stiu cum pot fi scapat ,dar nu ma ingrijorez .Acela care a facut fagaduinta ,va gasi miljocul sa si-o tina .Datoria mea este sa ascult .Eu il chem si El ma va scapa .

C.H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

O ce minunat pasaj...chiar cand am avut nevoie, D-zeu imi-a raspuns. Foarte potrivit, si iti, multumesc. ~Ellie

Speranta spunea...

Da ,El Si-a plecat urechea spre mine, de aceea-L voi chema toata viata mea .