~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 22 februarie 2009

REFUZUL DE A RENUNTA

"Fii tare ,si sa ne aratam plini de barbatie...si Domnul sa faca ce va crede!"(2Samuel 9:27)
In 1902 ,un poiet aspirant de 28 ani a primit o nota de respingere de la editorul prestigioasei
plubicatii Atlantic Monthly;"Nu are suficienta valoare pentru a fi publicata."Numele poetului :Robert Frost .In 1905 Universitatea din Bern a respins lucrarea unui tanar doctorand ,numind-o "bizara si irevelanta ".Numele fizicianului era Albret Einstein .In 1894 un
adolescent de 16 ani ,Harron ,Anglia ,a gasit un bilet atasat de carnetul de note ,scris de profesorul de gramatica :Fara speranta ...pare incapabil de orce fel de progrese"Numele acelui baiat era Winston Churchill.

Intre cuvintele de mai sus se gaseste un mesaj pentru tine! chiar daca celalti nu-ti ofera sperante si incurajari ,nu renunta! Asculta cuvintele lui Ioab ,care a condus armata lui David :
"Fii tare ,si sa ne aratam plini de barbatie ...si Domnul...sa faca ce va crede !"Ioab stia ca atata vreme cat ramai pe campul de batalie,

Dumnezeu iti poate oferi victoria .Daca renunti ,insa ce mai poate face pentru tine?
Cand ai dreptate,nu abandona niciodata !Crede ca toate lucrurile lucreaza inspre bine,daca perseverezi Nu lasa ca niciun obstacol sa te descurajeze ;Dumnezeu este mai mare decat toate .Nu lasa pe nimeni sa te intimideze sau sa te abata din drum .

Lupta si invinge orice limitare! nu uita fiecare invingator -fara exceptie -a suferit infrangeri
si s-a lovit de adversitati;iar tu nu esti diferit !

Cuvantul lui Dumnezeu pentru
astazi meditatiizilnice

Niciun comentariu: