~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 22 octombrie 2021

DUMNEZEU IUBESTE ASA DE MULT PE UN PACATOS


"Vedeti ce dragoste ne-a aratat Tatal, sa ne numim copii ai lui Dumnezeu! Si suntem. Lume nu ne cunoaste pentru ca nu la cunoscut nici pe El. (1 Ioan 3:1)

 "Dar Dumnezeu Isi arata dragoste Sa fata de noi prin faptul ca, pe cand eram noi inca pacatosi. Hristos a murit pentu noi.(Romani:5:8)

Un tanar, intr-o seara, se afla sub o poarta, unde intrase cu pistolul in mana si voia sa-si traga un glont in in tampla, sa termine cu viata acesta.

Era un baietandru de 17 ani, si in timp ce se pregatea sa apese pe tragaci, a auzit cantundu-se la etaj, caci acolo era o casa de rugaciune. El s-a oprit, si-a varat pistolul in buzunar si a urcat scarile, ca sa auda cantarea, urmand a se sinucide dupa aceea.

Dupa terminarea cantarii, predicatorul a citit pilda fiului risipitor. In seara aceea, Evanghelia a avut harul binecuvantat sa daruieasca acestui suflet naufragiat salvarea.

Tanarul acesta care ajusense sa recunoasca dragostea Tatalui ce era gata sa-Si primeasca fiul ratacit si-a cosacrat viata Domnului Cristos.

A renuntat la sinucidere, si-a schimbat viata si a jertfit-o lui Dumnezeu.  Din el a devenit "baiatul predicator" despre care unii ati citit ca o saptamana intreaga seara de seara a predicat din textul:

 "Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe Singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica!"

Moody, care era si el predicator, spunea: "Niciodata pana atunci nu mi-am dat seama ca Dumnezeu iubeste asa de mult pe un pacatos .

Dovada aceasta pe care o are un suflet mantuit prin bucuria launtrica arata ca "Biblia este adevarata!" Cand un suflet primeste mantuirea aceasta mare, la care il indreapta Biblia, s-ar putea sa nu se bucure?

Poetul nostru George Cosbuc zicea: Ca sa-l crezi pe Dumnezeu, mai intai trebuie ca in tine sa taca toate !" Apropindu-te de crucea Domnului Isus, ajungi sa cunosti ca Dumnezeu exista si ca iubeste pe pacatosi !{Timotei Pop} 

Niciun comentariu: