~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 15 iunie 2020

HRANESTE-TI CREDINTA CU CUVANTUL LUI DUMNEZEU






















"Adu-Ti aminte de fagaduinta data robului Tau ,in care m'ai facut sa-mi pun nadejda."(Psalmul 119:49)

Oricare ar fi nevoia ta, vei gasi o fagaduinta potrivita in  Biblie. Esti slabit fiindca drumul e greu, si te-a obosit? Iata fagaduinta  potrivita""El da tarie celui obosit" Isaia 40:29)

Cand citesti o asemenea fagaduinta, du-te la Cel care  ti-a facut-o, si cere-I sa se tina  de cuvant. Il cauti  pe Domnul Hristos si insetezi dupa partasia cu El?

Atunci aceasta fagaduinta va straluci ca o stea: "Ferice de cei flamanzi si insetati  dupa neprihanire, caci ei vor fi saturati"(matei 5:6)

Infatiseaza-te inaintea  tronului de lumina si nu cere nimic altceva; spune mereu acelasi cuvinte: Doamne ,Tu ai spus; fa asa cum ai spus".

Esti necajit din cauza pacatului si impovarat de greutatile nelegiuirilor ? Asculta aceste cuvinte: "Eu, Eu, iti sterg faradelegile pentru Mine, si nu-Mi voi aduce aminte de pacatele tale"(Isaia 43:25)

Nu ai niciun merit prin care poti pleda, dar pledeaza in Numele fagadintelor Sale, si El le va implini. Te temi ca nu vezi rezistenta pana la capat si ca dupa ce te-ai considerat copil ai lui Dumnezeu, vei fi lepadat?

Daca acestea sunt temerile tale, infaciseaza aceste cuvinte inaintea tronului de har, si pledeaza in numele lor."Pot sa se mute muntii, pot sa se clatine dealurile, dar dragoste Mea  nu se va muta de la de la tine. si legamantul Meu de pace nu se va clatina"Isaia 54:10)

Daca ai pierdt sentimentul prezentei Mantuitorului si Il cauti cu inima indurerata, aminteste-ti aceasta fagaduinta: Intorceti-va la Mine si ma voi intoartce si Eu la voi"(Maleahi 3:7) ."Pentru o clipa imi intorsesem fata de la tine, dar ma voi indura de tine cu o dragoste vesnica." (Isaia 54:7)

Hraneste-ti credinta cu cuvantul Domnului,si oricare ti-ar fi nevoile intoarce-te la Banca Credintei cu cecul Tatalui tau,si spune "Aminteste-ti de fagaduinta data robului Tau, in care m-ai facut sa-mi pun increderea.{CHARLES H. SPURGEON}


Niciun comentariu: