~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 22 iunie 2020

"BOGATIILE NEPATRUNSE ALE LUI CHRISTOS!"






















"In El, Dumnezeu ne-a ales inainte de intemeiera lumii,ca sa fim sfinti si fara prihana inainte Lui, dupa-ce  in dragostea Lui, ne-a randuit mai dinainte sa fim infiati prin Isus Hristos,dupa buna placere a voiei Sale,
spre lauda slavei harului Sau pe care ni l-a dat in Prea iubitul Lui.(Efeseni 1:4-5,6)

                                       "Bogatiile nepatrunse ale lui Christos ."
                                                           (Efeseni 3:8)

Domnul meu are bogatii care depasesc socotelile artimeticii, masuratorile ratiunii, visele imaginatiei  si elocventa cuvintelor. Ele sunt nepatrunse !

Poti sa le privesti, sa le studiezi si sa le cantarest, insa Isus este  un Mantuitor  mai mare decat crezi tu in gandurile tale cele mai indraznete.

Domnul meu este mai dispus sa te ierte decat esti tu sa pacatuiesti, mai pregatit sa uite decat esti tu sa gresesti.Stapanul meu este mai dornic sa-ti implineasca nevoile, decat esti tu gata sa le recunosti.

Nu tolera niciodata gandurile josnice despre Domnul Isus. Cand Ii pui o coroana pe cap, Il incununezu cu argint, iar El merita numai aur.

Stapanul meu are bogatii de fericire pe care le pune la dispozitia ta acum. El te poate paste in pasuni verzi si te poate duce la ape de odihna.

NU exista nicio muzica care sa se compara cu muzica fluierului Sau, atunci cand El este Pastorul si tu esti oaia si cand te odihnesti la picioarele Sale.

Nu exista o alta dragoste ca a Lui; nici pamantul , nici cerul nu o poate masura. Sa-L cunosti  pe Christos si sa fii "gasit in El" (Filipeni 3:9)- aceasta este viata, si bucurie, "Bucate grase si miezoase "
(Psalmul 63:5)"ospat de vinuri vechi si limpezite" (Isaia 25;6)

Stapanul meu nu-si trateaza slujitorii intr-un mod zgarcit. El le da ceea  ce da un rege altui rege.
El le da doua ceruri - un cer aici, slujindu-L pe El, si un cer sus, bucurandu-ne de El pentru totdeauna.
"bogatiile nepatrunse " ale lui Isus vor fi mai bine cunoscute in vesnicie.

El iti va da tot ceea ce ai nevoie in drumul spre ceruri . Locul tau de aparare va fi intarit cu stanci ; painea iti va fi asigurata si apa nu-ti va lipsi (Isaia 33:16)

.Acolo vei auzi cantarile celor care au biruit si strigatele celor care se ospateaza, si Il veti vede fata in fata pe Cel prea iubit. "Bogatiile nepatrunse ale lui Christos!"

Acesta este melodia muzicienilor de pe pamant si cantecul harfelor din ceruri . Doamne, invata-ne tot mai mult despre Isus si noi vom spune si altora vestea buna!
{CHARLES H. SPURGEON}


Niciun comentariu: