~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 8 iunie 2020

"DU-TE SI SPUNE-I LUI ISUS"



























"Apostoli s-au adunat la Isus, si I-au spus tot ..."Marcu 6:30)

Exact aceasta ar trebui sa facem intotdeauna cand incercam sa facem o lucrare pentru Domul nostru. Ar trebui sa facem cat de mult bine putem, apoi sa mergem la El si sa-I spunem ce am facut.

La incheierea fiecarei zile ar trebui sa mergem la El si sa-I povestim tot ce am facut sau am incercat sa facem in timpul zilei.

Ar trebui sa-I spunem cum am trait, cum ne-am indeplinit lucrarea, cum am indurat ispitele, cum ne-am tratat prietenii si pe cei cu care am fost in contact, cum ne-am indeplinit misiunea ca slujitori ai Sai,
cum am marturisit altora despre El, ce eforturi am facut pentru a infaptui un bine sau pentru a oferi cuiva mangaiere sau ajutor, precum si cum am raspuns chemarilor adresate noua de a arata intelegere si a da ajutor.

Nu trebuie sa uita sa-I vorbim si despre esecurile zilei. Ne-am pierdut rabdarea? Am cedat ispitei? Am neglijat sa marturisim despre Stapanul nostru? Am fost rai cu cineva?

Trebuie sa-I spunem de eforturile noastre de a face bine, care au parut sa nu dea rezultate. Adesea suntem ca ucenicii care au trudit toata noaptea si nu au prins nimic.

De multe ori ajungem la asfintitul soarelui sa fim obositi, tristi si cu mainile goale. Apoi , uneori ,suntem ispititi sa stam departe de Stapanul, sa nu-I spunem nimic; caci despre ce am putea sa-i vorbim?

Doar despre o zi neroditoare. Totusi, nu ar trebuisa-L tinem la distanta pe Cel care ne-a trimis. Domnul Isus a avut si El zile  in viata Lui de pe pamant care au parut neroditoare si ne poate  intelege tristetea cand venim fara snopi.

Asadar, sa-I spunem totul. Acesta este felul de rugacine tainica de seara care ne va binecuvanta. Vom deveni foarte veghetori pe tot parcursul zilei daca ne amintim ca trebuie sa-I spunem lui Isus tot ce vorbim,

ce facem sau ce nu facem; aceasta ne va tine intr-o relatie mai stransa cu El. Atunci mila Sa ne va intari pentru o slujire mai buna in fiecare zi.{J.R. Miller}

Niciun comentariu: